Ekstra lægehjælp over telefonen skal give større tryghed

En stor del af bornholmerne får nu mulighed for at få lægesamtaler hele ugen – både om aftenen, i weekender og når de er på ferie. Det er Bornholms Brandforsikring, der tilbyder tjenesten Sundhedshjælp til kunder med en familieforsikring.

Nu tilbyder Bornholms Brandforsikring ekstra lægehjælp til sine kunder med familieforsikring.

 

Hvad gør man, når datteren får feber eller du i løbet af weekenden opdager et mærkeligt udslæt på kroppen? Eller hvis du får hjertebanken om aftenen og gerne vil drøfte det med en læge her og nu? For de fleste er svaret: Man ringer 1813 eller venter til egen læge åbner for telefonen. I begge tilfælde sender mange en lille bøn om, at telefonkøen ikke er for lang. Men nu får mange bornholmere en ekstra mulighed for at få lægehjælp.

Bornholms Brandforsikring lancerer mandag den 16. maj 2022 et tilbud om lægehjælp gennem en telefonsamtale eller en videokonsultation. Der kan bookes samtaler med en uddannet læge i tidsrummet fra kl. 6 om morgenen til kl. 21 om aftenen. Den ekstra service bliver en mulighed for alle med en familieforsikring i Bornholms Brandforsikring.

Supplement til egen læge

”Vi ved, at den lokale, velkendte læge betyder meget for trygheden for de fleste af vores kunder. Samtidig kan vi konstatere, at det er svært at dække alle bornholmeres behov for let adgang til en lægesamtale, simpelthen fordi vi mangler læger her på øen. Et besøg hos egen læge er altid at foretrække, hvis det er muligt, men vores nye tilbud, Sundhedshjælp kan være et rigtig fint supplement. Det er et godt sted at starte i mange situationer,” siger Morten Holten, der er direktør i Bornholms Brandforsikring.

Med Sundhedshjælp opretter brugerne selv en profil og logger på systemet via Bornholms Brandforsikrings hjemmeside. Dermed kan de booke tid til eksempelvis vurdering af skader, smerter, forværring af en sygdom, fornyelse af en recept eller meget andet af det, som den praktiserende læge normalt tager sig af inden for normal åbningstid.

Fleksible konsultationer

”Vores samarbejdspartner på Sundhedshjælp betjener i forvejen mange hundred tusind kunder uden for Bornholm. Derfra ved vi, at brugerne er glade for den fleksible tilgang til at opsøge en læge – også uden for normal åbningstid. Mange, som normalt er tøvende over for at gå til lægen, vælger denne løsning. Dermed kan flere ting blive fanget i opløbet og en del af patienterne får besked om hurtigst muligt at opsøge egen læge til en fysisk undersøgelse. Det kan give ekstra tryghed,” fortæller Morten Holten.

Han nævner, at en del kunder også er glade for at kunne ringe og få råd fra uddannede danske læger, hvis de bliver syge, mens de er i udlandet. For ordningen er til rådighed fra morgen til aften alle ugens dage – også i ferieperioder og på helligdage.

Alle husstandens beboere er dækket af ordningen, som Bornholms Brandforsikring har valgt at lægge til familieforsikringen uden merpris for kunderne.

FAKTA

Bornholms Brandforsikring tilbyder ordningen Sundhedshjælp til alle kunder med en familieforsikring – uden merpris. Med Sundhedshjælp kan man komme hurtigt igennem til en uddannet læge kl. 6-21 alle dage på året, også på helligdage. Sundhedshjælp dækker alle husstandens beboere. Alle beboere over 18 år skal oprette hver deres profil for at kunne anvende Sundhedshjælp. Servicen kan benyttes fra mandag 16. maj 2022.

Seneste artikler

Fik du læst?