Efterskole efterlyser lokale elever

Bornholms Efterskole vil gerne have flere elever fra Bornholm.

Et ophold på Bornholms Efterskole er fantastisk – på alle måder.

 

Mange unge og deres forældre overvejer lige nu i hele landet om den unge skal på efterskole. Også på Bornholm.

“Jeg vil opfordre dem, der er i disse overvejelser på Bornholm, seriøst overvejer at vælge Bornholms Efterskole,” siger forstander Claus Larsen-Jensen.

“Nok er det ikke langt væk fra far og mor, men når man som ung bornholmer er på efterskolen her på øen, men det er jo et døgnophold, hvor man som elev er beskæftiget hele døgnet i spændende aktiviteter og andre elever, og så er det ligegyldigt om ens forældre bor 5, 10, 20 eller 200 km væk. Det er til gengæld lettere at komme på hjemmeweekend,” siger forstanderen med et smil

Bornholms Efterskole kan byde på noget særligt, fordi Bornholm byder på muligheder, som ingen andre efterskoler i landet kan byde på grund af den bornholmske natur, som bruges meget aktivt som led i undervisningen.

Adventure eller erhverv?
På Bornholms skolen er der tre linjer:

Adventurelinjen, hvor eleverne virkelig bruger kræfter i den bornholmske natur. Gastronomlinjen, hvor eleverne laver alle mulige slags mad fra hele verden, men også fra det bornholmske køkken. Og erhvervslinjen, hvor eleverne få indgående kendskab til håndværksfagene ved at prøve det i praksis. Bornholms Efterskole har et samarbejde med Campus om den del.

Interesserede kan på efterskolens hjemmeside se mere, og opfordres til at kontakte kontoret eller forstanderen.

Seneste artikler

Fik du læst?