DJ på scenen i Musikhuzet

Traditionen tro var øens stærkeste dj-line up samlet i Musikhuzet skærtorsdag til det store påskeevent. Natten var dedikeret til det svedigste lysshow og bastante rytmer der fyldte luften og overførte energien til gæsterne på dansegulvet.

Pelle Peter Jencel – satte gang i festen. (Foto: Torben Severinsen / Musikhuzet)

 

Af Torben Severinsen

Alle fem DJ’s til den store påskefest i Musikhuzet i Rønne var i øvrigt fra Bornholm. Første solist på scenen var DJ Anton Blomqvist , der fornylig blev kåret som Bornholms bedste DJ. Derefter fulgte de to brødre Jonas og Nicklas “Dj B” Bergmann. Så gik rapperen Blak på scenen, og han skabte syng-med stemning, når han rappede sit store gennembruds hit “Nede Mette” fra 2016.

Anton Blomqvist – Bornholms bedste DJ (Foto: Torben Severinsen / Musikhuzet)

 

Og hvis der er nogen, der ved hvordan man får gang i en fest, så er det Pelle Peter Jencel. Som vært på et af landets største fest-radioprogrammer og som DJ på utallige festivaler og natklubber, har han igennem de sidste 10 år været med til at definere den danske rave-lyd.

Sidste DJ på scenen var Thoby, der endnu engang var vendt hjem til fødeøen.

Allerede Langfredag er der koncert med bandet Kunsti, og lørdag er det intet mindre end DJ Aligator, der inviterer til nostalgisk fest med tramp og basarm. På søndagens DJ Club Awards, der hylder de bedste danske DJs og clubhits, er Aligator nomineret til hele tre priser.

 

Seneste artikler

Fik du læst?