Deltag i årets julekonkurrence

Så er der julequiz på Bornholmnyt.dk. I samarbejde med SPAR Aakirkeby og Gudhjem udlover vi et gavekort hver dag i julemåneden og frem til juleaften på kr. 100,-  Svar på dagens spørgsmål og deltag i julekonkurrencen.

Deltag i Bornholmnyt.dk og SPAR’s julequiz og vind gavekort.

 

I morgen tager vi hul på julemåneden, og fra i morgen tirsdag 1. december kan du deltage i Bornholmnyt.dk og SPAR Aakirkeby og Gudhjems julequiz og vinde et gavekort på kr. 100,- hver dag i julemåneden frem til torsdag 24. december.

Hver eftermiddag kan du finde dagens spørgsmål på Bornholmnyt.dk. Indsend det rigtige svar samt navn, by, email og telefonnummer til red@bornholmnyt.dk. Næste dag offentliggøres vinderen, der får tilsendt sit gavekort med vinderens navn på kr. 100,- til SPAR i Aakirkeby eller Gudhjem på email. Du kan printe gavekortet ud eller vise det på telefonen, butikkerne bliver på forhånd orienteret om vindernes navne.

Husk at sende dit svar til ovenstående emailadresse, besvarelser på Facebook tæller ikke med i konkurrencen!

Hold øje med Bornholmnyt.dk i morgen og deltag i konkurrencen. Vi glæder os til at tage imod din besvarelse og held og lykke til alle, der vil deltage.

 

Seneste artikler

Fik du læst?