DAT uddeler sikkerhedsveste til bornholmske børn

Flyselskabet klæder bornholmske børn på med sikkerhedsveste i vintermørket

Jesper Rungholm med en af de gode sikkerhedsveste til børn

 

TRAFIK: Flyselskabet DAT’s Jesper Rungholm var en tur på Bornholm fornylig og lagde mærke til en skoleklasse, der kom cyklende forbi ham.

“Dejligt at se, at de var ude, men jeg synes faktisk ikke helt, at de var klædt ordenligt på til det mørke der kommer nu. I luftfartsbranchen er sikkerheden den største prioritet, og jeg kunne derfor ikke lad være med gøre noget ved det,” siger Jesper Rungholm, direktør i DAT/Bornholmerflyet,

1.000 veste klar

Jesper fik derfor bestilt 1.000 stykker sikkerhedsveste i forskellige børnestørrelse med det samme, så de kunne deles ud på Bornholm:

DAT – sikkerhed i luften og til lands.

 

“Jeg ved, at som far, og nu som farfar, hvor vigtigt det er, at børnene er godt klædt på til de mørke tider” tilføjer Jesper. “Vi håber, at disse sikkerhedsveste med “DAT MAN Superhelt” på billedet på vil gøre, at børnene har selv lyst til at tage dem på,” slutter Jesper Rungholm.

Snup en vest

DAT inviterer alle på Bornholm eller rejsende igennem Bornholm til at stoppe forbi billetkontoret i Rønne Lufthavn i lufthavns åbningstider og hente disse vester til deres børn. Man behøver ikke være en DAT/Bornholmerflyet passager for at hente dem gratis, disse vester kan gratis hentes af alle.