Bygma Bornholm leverer materialer til Folkemødet

ERHVERV: Når Folkemødet midt i juni byder velkommen, vil en del af elementerne være opført med materialer fra Bygma. Direktøren for Bygma Rønne, Martin Klausen, ser involveringen i den store begivenhed som en cementering af Bygmas lokale tilstedeværelse og forankring på Bornholm.

Folkemødet i Allinge.

 

Sommeren står for døren, og det samme gør årets Folkemøde, der hvert år trækker tusindvis af politikere, interesseorganisationer og politisk interesserede fra hele landet til Bornholm. Hos Bygma, der har filialer i både Nexø og Rønne, kan de også mærke, at festivalen nærmer sig:

“Vi glæder os til den folkefest, der følger med Folkemødet, og vi er meget stolte af at kunne bidrage i år. Det betyder meget for os at hjælpe til og understøtte en så vigtig demokratisk begivenhed, som Folkemødet er for så mange danskere. Jeg ser det samtidigt som en cementering af vores unikke forbindelse til lokalmiljøet på øen,” fortæller direktør for Bygma i Rønne,  Martin Klausen.

I 2019 overtog den familieejede materialeleverandør XL-Byg Fridolf A/S’ byggecentre i Rønne og Nexø, og siden har Bygma serviceret både private og professionelle på øen.

Private og professionelle
For Martin Klausen er det netop vigtigt at understrege, at alle er velkomne i Bygma. Bygma er for dem, der vil have professionel rådgivning, gode byggematerialer og kvalitetsprodukter. Også hos Bygma på Bornholm har man et veldefineret mål om at levere den samme professionelle rådgivning til såvel håndværkeren som til den private forbruger, der selv svinger hammeren derhjemme.

“Hos Bygma går vi ikke på kompromis med vores faglighed, og vi har en stærk tradition for at yde professionel rådgivning til både private kunder og professionelle håndværkere. Derfor kan bornholmerne også være sikre på, at vi leverer den samme service, uanset om man kommer som privat eller professionel,” forklarer han.

Havecenter i Nexø
For at kunne yde endnu bedre service for de private kunder på øen, har Bygma Nexø som den eneste afdeling i Danmark et havecenter med et bredt sortiment af havemøbler og -maskiner, planter og krukker til øens mange haveejere. Ifølge Martin Klausen er havecenteret i Nexø desuden et udtryk for Bygmas forståelse for Bornholms særlige lokalmiljø:

“Vi har et meget tæt forhold til vores kunder på Bornholm, og derfor har vi også en dyb forståelse for den særlige kultur, der eksisterer på øen. Det har været essentielt for os at tilpasse vores sortiment bornholmernes behov, og havecentret i Nexø er et godt eksempel. Vi ved, at bornholmerne bruger meget tid i haven og i naturen, og derfor ser jeg det som vores fornemmeste opgave at understøtte med professionel rådgivning og service,” fortæller han og afslutter:

“Det betyder meget for os at kunne bidrage til lokalsamfundet på øen – både med vores service til private og professionelle, og med vores involvering i Folkemødet i juni.”

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »