Byd foråret velkomment på middelaldervis

ATTRAKTION: Lørdag 6. maj er Store Åbningsdag på Bornholms Middelaldercenter ved Østerlars , og det fejres med gratis entre imellem kl. 11 og 15.

Lørdag åbner Middelaldercentret. Der er gratis entré

 

Direktør Jane Lindedam fra Middelaldercentret fortæller:

“Vi virkelig lagt os i selen for at skabe en fantastisk dag for alle bornholmere og turister. Vi holder “Åbent Hus”, fordi vi gerne vil vise de nyeste tiltag og huske alle på, at Middelaldercenteret er et sted, hvor man selv kan planlægge sin dag og bruge timevis på leg og læring for alle sanser,”

Pynte majstangen
Der bliver masser af sjove og hyggelige familieoplevelser til alle aldre. Man kan være med til at pynte majstangen, og senere gå med i i optoget, hvor  majkransen skal hejses og kåre Majgreven.  Sommer og vinter slås mod hinanden, og hvem mon der vinder kampen om flaget?

Sørøvere og sølvmønter
Jane fortsætter: ”Du kan også møde middelalderens sørøvere, og opleve sørøverlivet, og høre historier skipper Michael. Der er mulighed for at skyde med bue og pil, lære nogle sjove middelalder lege, og for de mindste er der pony træk. Du kan slå din egen sølvmønt, og hos pottemageren kan du lave noget i ler”.

Så er kan man møde selveste Skt. Laurentius, der har lagt navn til rundkirken i Østerlars   – og se de dygtige børnegøglere Trup Ting Tang med akrobatik, sjov, spas, teater, og måske ild-jonglering?

(Fortsættes under billedet)

Kom og mød middelalderen på lørdag.

 

Bliver man sulten undervejs, kan man grille en pølse på gløderne på ildbordet. Og inden dagen er omme, kan hele familien høre kanonen brage.

“Jeg håber, at rigtig mange bornholmere og turister vil besøge Bornholms Middelaldercenter, og få en dejlig start på sommeren,” slutter Jane Lindedam.

Seneste artikler

Fik du læst?