Brian fra Nexø blev nr. 4.000 i gruppen

Bornholmnyt.dk på Facebook er godt på vej mod 5.000 medlemmer. I søndags fejrede vi medlem nr. 4.000 i Nexø

Brian Jensen Bundgaard fra Nexø fik nogle fine øl, da Finn Edvard fra Bornholmnyt.dk kom forbi

 

Det er en overrasket Brian Jensen Bundgaard, der tager telefonen denne søndag formiddag.
– Hvad, er jeg nr. 4.000? Brian morer sig lidt og fortæller, at det var en god kammerat, der dagen forinden havde inviteret ham med i gruppen, Bornholmnyt.dk.
– Jamen, jeg ville da gerne være med, da jeg blev spurgt. Jeg er ikke nogen stor bruger af Facebook, men jeg går ind og tjekker en gang i mellem, hvad der foregår, men jeg vil  gerne være med i en gruppe, der skriver om, hvad der sker på Bornholm, siger han. Og nu vil han da også læse lokalavisen Bornholmnyt.dk, fortæller han.
Og så siger han i øvrigt, at vi er velkomne til at kigge forbi og hilse på senere på dagen. Denne søndag er afsat til praktiske gøremål. Han skal bl. a. have vasket bil og klippet hæk, og sør’me jo: Da Bornholmnyt.dk ankommer lidt senere på dagen, bliver vi præsenteret for en snorlige hæk og en skinnende ren bil. Han har ikke talt usandt til fordel for en dag på stranden, som denne strålende varme søndag ellers indbyder til.
”Se selv, jeg har været flittig”, siger han med et stort smil foran huset i Nexø.
Brian har arbejdet med fiskeri det meste af sit liv. 26 år blev det til, før fiskeriet mere eller mindre blev lukket ned, og så fik Brian i stedet et job som skraldemand, som han siger.
”Det er også et job, jeg er glad for. Og det sker jo, at folk stiller en øl eller to ud til os, hvis vi skal tage en ekstra sæk med eller sådan noget. Sommetider ville vi nu hellere have en sodavand. Dels drikker vi ikke øl på jobbet, dels kan en sodavand slukke tørsten bedre, når vi nu rigtigt kommer ind i sommermånederne”, siger han.

Spillede fodbold
Brian er født og vokset op i Nexø og har – som så mange andre drenge i byen – også spillet fodbold for de gule i Nexø Boldklub. Han stoppede dog, da en knæskade gav vanskeligheder i 32 års-alderen, men brormand, der også er tidligere førsteholdsspiller,  spiller endnu på Grand Masters.
Ellers er Brian kæreste med Jane og sammen skal de bl. a. holde øje med den lille, men livlige Shih tzu, Carlo, der giver lyd fra sig og hilser interesseret, da vi kommer forbi med et par gode øller fra Svaneke. Øllerne får Brin dog lov at beholde for sig selv:
”Det var herligt, jeg kan godt lide en øl – men altså bare ikke, når jeg er på arbejde”, siger Brian med et stort smil.

Bornholmnyt.dk byder velkommen til medlem nr. 4.000.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?