Bornholmsk charmeoffensiv i København

Destination Bornholm, Næste Stop Bornholm samt Bornholm på Hjul er i denne uge på besøg i hoved staden.

Bornholm på charmeoffensiv i København

 

De har gjort det før, og nu gør de det igen. Forlader de hjemlige rammer for at markedsføre Bornholm både som feriedestination, gourmet ø, og som stedet at bo og arbejde. Destination Bornholm, Næste Stop Bornholm og Bornholm på Hjul drager i denne uge til København for at lokke med lidt Bornholm.

Trioen har tidligere været afsted til både Sjælland, Fyn, Jylland og Tyskland med stor succes. Det personlige møde kan noget, og måske især i denne periode, hvor mange har været afskåret fra personlig kontakt. Det giver god mening at møde feriegæsterne og potentielle kommende ”bornholmere” på deres hjemmebane.

Rune fra Næste Stop Bornholm frister med spændende jobs og en tilværelse i smuk natur og tid til det, der betyder mest. Kristina fra Destination Bornholm formidler unik ø-stemning og natur, der ikke findes andre steder i Danmark.

Strand og mad
Gæsterne skal vide at Bornholm sagtens kan hamle op med de sydeuropæiske rejsemål når vi snakker strande, mad og oplevelser. At de trygt og sikkert kan rejse gennem Sverige for at komme til Bornholm samt at Bornholm er skøn hele året og byder på masser af skjulte steder. At Bornholm er meget mere end bare Danmark.

Jan Gildam fra Bornholm på Hjul sørger for lækre bornholmske smagsprøver sponseret af bornholmske producenter som Small Batch, Hallegård, Bornholmerslagteren, Sct. Clemens – Bornholms Andelsmejeri, Chr. Ø pigens sild, Bornholms Mosteri, Bager Dam og Kvickly Rønne.

Bornholmerne besøger Lyngby tirsdag og onsdag.

Torsdag er de at finde i Fælledparken på Østerbro.

Seneste artikler

Fik du læst?