Bornholmere til landsmøde

POLITIK: En håndfuld bornholmere deltog i Danmarksdemokraternes første landemøde – og det fik de meget ud af

Lokale Danmarksdemokrater til landsmøde i Aalborg

 

En håndfuld bornholmske medlemmer af Danmarksdemokraterne drog i weekenden til partiets første landsmøde, det blev holdt i Aalborg. Og det var en god oplevelse, fortæller partiets formand på Bornholm, Michael Hendriksen:

“Det var et rigtig godt landsmøde, og Inger Støjberg var meget skarp i sin tale om et sammenhængende Danmark.

“Og formanden for partiets ungdomsafdeling, Kristoffer Storm holdt en storm af en tale, om jeg må sige sådan,” siger Michael Hendriksen med et glimt i øjet.

Den Blå Salon
Bornholmerne deltog i “Den Blå Salon”, hvor de konservatives Søren Pape  og den liberale Alex Vanopslagh deltog sammen med Inger Støjberg, og hvor der var tid til en god snak om politik samt til lidt spøg og skæmt.

God stemning
“Det var godt at deltage og møde andre medlemmer fra andre dele af landet. Og der var en utrolig god stemning under hele landsmødet,” fortæller formand Michael Hendriksen, der allerede glæder sig til at deltage i landsmødet til næste år.

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »