Bornholm rykker ind i Tivoli

GASTRONOMI: Under Tivoli Food Festival bliver Plænen i Tivoli transformeret til en indbydende markedsplads fyldt med lokale dufte, smage og lokale produkter og sæsonråvarer fra hele Danmark. Lørdag ´25. maj og søndag 26. maj er det Bornholm, der rykker ind på Plænen. Med sig har de lokale lækkerier og specialiteter som karamel, snaps, rapsolie og honning. 

Man kan opleve Bornholmske specialiteter på Plænen i Tivoli 25. og 26. maj fra kl. 11 til 18.

 

Sidste år besøgte mere end 40.000 danskere Tivoli Food Festival. Her kunne de blandt andet opleve to dages marked på Plænen med råvarer og producenter fra Odsherred. I år udvider Tivoli konceptet, så det nu er hele syv forskellige egne af Danmark, som gæster Tivoli og giver danske og udenlandske gæster mulighed for at smage, dufte og købe det bedste og mest smagfulde fra de forskellige egne.

En af disse egne er altså Bornholm, som kommer i Tivoli for at fremvise deres unikke råvarer og vise, hvad dansk madkultur også kan være.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Så er der lækkerier til alle i Tivoli. (Foto: Lina Ahnoff Photography)

 

På Bornholms markedsplads kan man blandt andet smage, dufte og købe råvarer og produkter som netop Bornholm frembringer særligt godt – f.eks. akvavit, marmelade, saft, cider, bagværk og meget, meget mere.

Kristina Lindberg, som er marketingskoordinator for Destination Bornholm, siger:
”Tivoli ligger i hjertet af København og er rigtig interessant i forhold til de målgrupper vi gerne vil tiltrække til Bornholm. Vi ser det derfor som en oplagt mulighed at markedsføre bornholmske fødevarer, kunsthåndværk og øen som helhed, i Tivolis historiske kulisse. ”

Flere landsdele
Forårsmarkedet er en del af Tivoli Food Festival og kan besøges fra fredag 18. til søndag 26. maj fra kl. 11 til 18 (fredag d. 24. undtaget) på Plænen. De syv egne som gæster Plænen er:  Odsherred (18. maj), Nordsjælland (19. maj), Fjordlandet (20. maj), Fyn, Kongens Fadebur (21. maj), Sydsjælland og Møn (22. maj), Lolland-Falster (23. maj), Bornholm (25.+26. maj).

Fra Bornholm deltager bla. Falk snaps, Karamel Kompagniet, Pennylan & Beerhere Bryggeri, Svaneke Brød og Bornholmer Honning. Også Destination Bornholm og Tilflytterservice deltager i Tivoli.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »