Bornholm det bedste feriested

TURISME: Den danske turisme- og rejsebranche uddelte onsdag aften en række priser ved den traditionsrige og prestigefyldte prisuddeling Danish Travel Awards.. Bornholm vandt prisen som bedste destination for andet år i træk. 

Middelaldercentret – med til at gøre Bornholm til et godt sted at holde ferie.

 

Bornholm er kåret til Danmarks bedste feriedestination igen i 2023. Danish Travel Awards uddelte onsdag aften en masse hæder og priser ud, og Bornholm igen var blandt vinderne. 

Bornholm vandt også prisen i 2022 og cementerer dermed sin position som danskernes absolutte favoritdestination. Det er nemlig rejseglade danskere, der har stemt Bornholm ind som en flot førsteplads også i 2023. 

Top-3
Prisen er baseret på en forbrugerundersøgelse foretaget af analyseinstituttet Epinion. Danskerne havde mulighed for at stemme på alle 19 danske destinationer. Aarhus, Vesterhavet og Bornholm blev Top-3 og med Bornholm som den endelige vinder. 

(Artiklen fortsættes under billedet)

Prisuddelingen fandt igen i år sted ved et stort anlagt show hos Wallmanns i Cirkusbygningen i København med Natasja Crone og Rasmus Tantholdt som værter. Det er 26. gang at Danish Travel Awards uddeler de prestigefulde priser i 24 kategorier. 

Branchemedierne Check-in og Standby.dk, Turisme24.dk samt Travelmedia Nordic er arrangør af Danish Travel Awards. 

Seneste artikler

Fik du læst?