Borgmester glæder sig til topmøde

Stort skulderklap til Bornholms indsats for omstillingen til grøn energi

Borgmester Jacob Trøst – glæder sig til topmøde

 

“Det glæder mig meget, at Bornholm skal lægge klippegrund til et internationalt topmøde om havvind i Østersøen på tirsdag den 30. august.
På vegne af vores kommunalbestyrelse er jeg stolt over, at det er på vores “vagt” at dette topmøde finder sted, og stolt over, at vores arbejde for grøn omstilling nu også fører dette topmøde med sig.”

Sådan siger borgmester Jacob trøst (C) i anledning af det internationale topmøde om havvind, der holdes på Bornholm i næste uge. Borgmesteren fortsætter:

“Vi bakker op om statens etablering af Energiø Bornholm, og jeg glæder mig over, at den grønne omstilling nu for alvor kommer op i gear. Jeg har store forventninger til, at topmødet vil være med til at skabe endnu mere fokus på Bornholm og de erhvervsmuligheder, der ligger i den grønne omstilling.”

Grøn omstilling

“Det internationale fokus på Bornholm ligger i god forlængelse af vores mangeårige arbejde med grøn omstilling og vores fokus de sidste år, hvor vi har besluttet – blandt meget andet – at gribe mulighederne for offshore med udskibningerne fra Rønne Havn og testmulighederne i Powerlab med BEOF – og vi har set mulighederne i Energiø Bornholm og har etableret Nationalt Center for Grøn Energi sammen med en masse partnere. Alt sammen til gavn for vores fælles grønne omstilling og for erhvervsudviklingen på Bornholm,” slutter Bornholms borgmester.

Seneste artikler

Fik du læst?