Borgmester bag baren

Borgmester Jacob Trøst skænkede fadøl i baren til koncerten med Michael Learns To Rock i Musikhuzet
Jacob Trøst havde skiftet borgmesterkontoret ud med baren lørdag aften. (Fotos: Jesper Møller / Musikhuzet)

 

Af Torben Severinsen 

Bornholms borgmester, Jacob Trøst (C) behøver ikke være bekymret, hvis valget skulle gå ham imod, når den tid kommer: Han kan altid få en tjans som bartender i Musikhuzet i Rønne.

Jobbet som bartender passede borgmesteren i alt fald fint, da han skænkede fadøl op i aftes, da bandet “Michael Learn To Rocks” kom på besøg i Rønne. Enkelte gæster spærrede øjnene op en ekstra gang, da de så, hvem der fyldte deres ølglas op:

Tog en tørn
For lørdag aften var  de faste bartendere suppleret med  bestyrelsesmedlem i Musikhuzet,  Louise Gadeberg, og borgmester Jacob Trøst, der skænkede fadøl og lavede drinks. De havde begge valgt at tage en tørn som frivillige for at opleve spillestedet fællesskab og være sammen med mange af de dygtige frivillige, der er tilknyttet Musikhuzet.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Jacob Trøst bag baren med Louise Gadeberg. (Foto: Jesper Møller / Musikhuzet)

 

Michael Learns to Rock har besøgt Bornholm flere gange siden starten i 1988. Men det er altid en helt speciel oplevelse, når et band med så stor international succes og berømmelse besøger Musikhuzet.

Efter endnu en stor turne i Asien, hvor bandet bl.a. i Indien spillede deres hidtil største koncert for mere end 110.000 gæster, er bandet nu på turne på de danske landeveje, og lørdag var turen nået til Rønne.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Michael Learns To Rock – på scenen i Rønne (Foto: Jesper Møller / Musikhuzet)

 

Det  forventningsfulde publikum fik en tur i popland og blev en del af 90’ernes tidslomme. De fik alle de kendte hits lige fra “The Actor”, “Someday”, “Sleeping Child” og temaet fra Miami Vice. Efter det sidste officielle nummer råbte det bornholmske publikum selvfølgelig på ekstranummer, og selvfølgelig kom bandet under stor jubel tilbage på scenen og spilledeet par ekstranumre.

Michael Learns to Rock består af Jascha Richter på keyboard og lead vocal,  Mikkel Lentz på guitar, og Kåre Wanscher bag trommerne. Derudover deltog Troels Skjærbæk på bas.

Guitar og trommer

Efter koncerten i Musikhuzet optrådte Annamaria Anhalt med guitar, og Marlene Faddersbøll på larmende trommer i Raschs Pakhuz. Tilsammen er de bandet NorRaun, der i december udgav deres første album.

De har de en lang musikalsk baggrund, og sammen skabte de et elektronisk lydunivers, der sammen med budskabet i de danske tekster – tekster, der omfavner det danske sprog, og på en ærlig, personlig og ligefrem måde skabte de en spændende koncert i Raschs Pakhuz.

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »