Borgermøde om fredning ved Listed

NATUR: Mandag 5. februar inviterer Bornholms Regionskommune til borgermøde med fokus på, hvordan naturen skal forvaltes ved kysten ud for Listed

Borgermøde om kysten ved listen

 

“Vi skal sikre, at vi også i fremtiden kan både benytte og beskytte vores natur på Bornholm. Derfor skal den nuværende fredningsdeklaration for regionskommunens arealer ved kysten ud for Listed revideres. Men hvad kommer det til at betyde, og hvilke muligheder og hensyn skal tænkes ind?

Det sætter vi fokus på, når vi inviterer til borgermøde i Listedhuset,” lyder det fra regionskommunen.

Mødet foregår i Listedhuset, Hans Thygesensvej 36, mandag 5. februar fra kl. 17 til 18.30. Regionskommunen byder på en kop kaffe og en småkage.

Der er frit fremmøde – man skal ikke tilmelde sig på forhånd.

Har man ikke mulighed for at være i Listed på dagen, kan man vælge at deltage online. Det bliver muligt at se og høre dialogen på mødet samt stille spørgsmål i chatten.

Hvis man vil deltage online, skal du tilmelde sig pr mail til kom​munikation@brk​.dk​ senest mandag 5. februar kl. 12. Nogle timer før mødet vil alle, som har tilmeldt sig online deltagelse, få tilsendt et link til mødet.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »