Bolden ruller igen i Nexø

I denne uge er der fodbold tilbage på Stadionvej… 

FODBOLD: I disse dage løber store og små fodboldspillere igen ud på fodboldanlægget på Stadionvej i Nexø efter en længere Corona-pause.

Der tages forskellige forholdsregler, men de gule trøjer og glade stemmer er tilbage.

Indenfor i bestyrelseslokalet sidder formand Kristian Johannesen tilbage med en række uopklarede spørgsmål, som han håber, der kommer svar på i den nærmeste fremtid.

Kristian Johannesen – formand for Nexø Boldklub (Foto: Torben Ager)

Det gælder bl.a., hvordan førstesenior i Københavnsserien skal have afviklet turneringen.

”Det bliver ikke nemt, hvis turneringen på en eller anden måde skal færdigspilles”, siger Kristian Johannesen, der forudser vanskeligheder med at få kampene presset ind i programmet – for slet ikke at tale om problemer med færgebilletter m.m.

Nexøs førstehold NB Bornholm ligger pt. nummer fire i KS, mens Rønne IK er på tredjepladsen. Fornemme placeringer for de to bornholmske mandskaber. Københavnsserien føres af Husum Boldklub med Danmarks største fodboldklub, Skjold fra Østerbro i København, på andenpladsen.

Et andet spørgsmål for Kristian Johannesen og de øvrige ledere i Nexø Boldklub er det store børnestævne, der oprindeligt var planlagt. Det vides endnu ikke, om det kan gennemføres.

God stemning
Men stemningen er god i klubben, trods den noget ufrivillige pause for spillere, ledere og trænere. Nu kan der trods alt komme liv på banerne og i klubhuset igen, hvilket også betyder en meget kærkommen indtjening i form af salg i kiosken af sodavand, is og pølser m.m.

Kristian Johannesen, hvis søn spiller på U12 i klubben, skal også i gang med at indgå sponsoraftaler og i det hele taget passe det daglige klubarbejde ved siden af sit eget arbejde som faglig konsulent ved børne- og familiecentret.

Men: Klubbens 300 medlemmer kan nu så småt begynde at se hinanden igen.

Bolden ruller.

Seneste artikler

Fik du læst?

Kirkeklokker og kanoner

Lørdag aften genlød Musikhuzet af kirkeklokker og kanoner. Det var bandet Almost AC/DC’s éntre på scenen, og så var der ellers dømt hard rock i Rønne.  

Læs mere »