Bolden ruller igen i Nexø

I denne uge er der fodbold tilbage på Stadionvej… 

FODBOLD: I disse dage løber store og små fodboldspillere igen ud på fodboldanlægget på Stadionvej i Nexø efter en længere Corona-pause.

Der tages forskellige forholdsregler, men de gule trøjer og glade stemmer er tilbage.

Indenfor i bestyrelseslokalet sidder formand Kristian Johannesen tilbage med en række uopklarede spørgsmål, som han håber, der kommer svar på i den nærmeste fremtid.

Kristian Johannesen – formand for Nexø Boldklub (Foto: Torben Ager)

Det gælder bl.a., hvordan førstesenior i Københavnsserien skal have afviklet turneringen.

”Det bliver ikke nemt, hvis turneringen på en eller anden måde skal færdigspilles”, siger Kristian Johannesen, der forudser vanskeligheder med at få kampene presset ind i programmet – for slet ikke at tale om problemer med færgebilletter m.m.

Nexøs førstehold NB Bornholm ligger pt. nummer fire i KS, mens Rønne IK er på tredjepladsen. Fornemme placeringer for de to bornholmske mandskaber. Københavnsserien føres af Husum Boldklub med Danmarks største fodboldklub, Skjold fra Østerbro i København, på andenpladsen.

Et andet spørgsmål for Kristian Johannesen og de øvrige ledere i Nexø Boldklub er det store børnestævne, der oprindeligt var planlagt. Det vides endnu ikke, om det kan gennemføres.

God stemning
Men stemningen er god i klubben, trods den noget ufrivillige pause for spillere, ledere og trænere. Nu kan der trods alt komme liv på banerne og i klubhuset igen, hvilket også betyder en meget kærkommen indtjening i form af salg i kiosken af sodavand, is og pølser m.m.

Kristian Johannesen, hvis søn spiller på U12 i klubben, skal også i gang med at indgå sponsoraftaler og i det hele taget passe det daglige klubarbejde ved siden af sit eget arbejde som faglig konsulent ved børne- og familiecentret.

Men: Klubbens 300 medlemmer kan nu så småt begynde at se hinanden igen.

Bolden ruller.

Seneste artikler

Fik du læst?