Bobo Moreno i Svanekegaarden

Lørdag 4. marts får Svanekegaarden besøg af en af Danmark store stemmer: Bobo Moreno

Bobo & Soul Shakers

 

Sanger Bobo Moreno fik i 80’erne fik sit gennembrud og siden har været en af landets mest populære sangere, og det er ofte ham, der er blevet ringet efter til de store TV-shows mm.

Han har arbejdet med mange store, danske musiknavne som f.eks. Sanne Salomonsen, Birthe Kjær og D-A-D og mange andre af de helt store.

Dygtige musikere

Bobo tager tre fantastiske musikere med sig til Svanekegaarden.

Kjeld Lauritsen – nylig modtager af den prestigefyldte Ben Webster pris – spiller på det store hammondorgel med roterende Lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld har udgivet seks albums i eget navn foruden et par med Big Band.

Uffe Steen på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Nærmere præsentation burde være overflødig, men det kan dog nævnes at Uffe også har modtaget den Ben Webster prisen. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til at løfte ethvert band op er hans kendemærker. Uffe Steen spiller bl.a. i Shades Of Blue og Grarup Allstars.

Trioen kompletteres af den virtuose trommeslager Esben Bach, der er en af de travleste musikere på den danske rock- blues- og jazzscene. Hans eminente teknik og store kendskab til mange stillarter gør ham til det ideelle valg til gruppen. Hans trommespil høres bl.a. i med Uffe Steen i Grarup Allstars.

Sammen hedder de Bobo Moreno & The Soulshakers og er altså på scenen i Svanekegaarden lørdag 4. marts kl. 19.30.

Seneste artikler

Fik du læst?

Indbrud i Rønne

POLITI: Mellem tirsdag 19. september kl. 19 og onsdag 20. september kl. 11.45 er der begået indbrud i et hus på Marie Kofoedsvej i Rønne.

Læs mere »

Bus spildte olie

POLITI: Onsdag omkring kl. 17.15 modtog politiet en melding om en havareret bus på Splitsgårdsvej ud for Klemensker, som tabte motorolie på kørebanen. Brandvæsnet var

Læs mere »