Bil kørte selv mens ejeren var til bageren efter morgenbrød

Der har – om sædvanlig – været en det færdselssager i weekenden…

 

Søndag morgen måtte en mand se langt efter sin bil, da han hentede morgenbrød på Circle K i Allinge. Bilen stod i frigear og håndbremsen var ikke trukket, så den trillede over Tejnvej og havnede i en have på Birkebakken.

I løbet af weekenden har ATK-bilen (fartkontrollen) været rundt om på øen. På Nyker Hovedgade kørte fem bilister for stærkt – en står til klip i kortet. På Søndre Landevej i Pedersker overholdt alle bilister fartgrænsen på 70 km/t. På Borrelyngvej blev seks  bilister blitzet – højeste hastighed var 98 km/t.

På Bølshavn i 40 km-zone blev det til hele 53 målinger og et klip for en hastighed på 58 km/t. Og på Rønnevej ved Nylars kørte fem stærkere end de tilladte 70 km/t. Højeste hastighed blev her målt til 86 km/t.

Derudover har der været målrettet færdselsindsats rundt om på øen. Det har resulteret i to klip for håndholdt mobiltelefon og otte hastighedssager, heraf en til betinget frakendelse af kørekortet.

En 22-årig mand blev lørdag eftermiddag standset på Kaj Mogensens Vej i Rønne og skønnet påvirket af hash. En narkotest gav da også udslag, og han måtte en tur på hospitalet for at aflevere en blodprøve.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?