Bil kørte selv mens ejeren var til bageren efter morgenbrød

Der har – om sædvanlig – været en det færdselssager i weekenden…

 

Søndag morgen måtte en mand se langt efter sin bil, da han hentede morgenbrød på Circle K i Allinge. Bilen stod i frigear og håndbremsen var ikke trukket, så den trillede over Tejnvej og havnede i en have på Birkebakken.

I løbet af weekenden har ATK-bilen (fartkontrollen) været rundt om på øen. På Nyker Hovedgade kørte fem bilister for stærkt – en står til klip i kortet. På Søndre Landevej i Pedersker overholdt alle bilister fartgrænsen på 70 km/t. På Borrelyngvej blev seks  bilister blitzet – højeste hastighed var 98 km/t.

På Bølshavn i 40 km-zone blev det til hele 53 målinger og et klip for en hastighed på 58 km/t. Og på Rønnevej ved Nylars kørte fem stærkere end de tilladte 70 km/t. Højeste hastighed blev her målt til 86 km/t.

Derudover har der været målrettet færdselsindsats rundt om på øen. Det har resulteret i to klip for håndholdt mobiltelefon og otte hastighedssager, heraf en til betinget frakendelse af kørekortet.

En 22-årig mand blev lørdag eftermiddag standset på Kaj Mogensens Vej i Rønne og skønnet påvirket af hash. En narkotest gav da også udslag, og han måtte en tur på hospitalet for at aflevere en blodprøve.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »