Åvangsskolen afholder “Dirt”

SKOLEN:  Så er det fredag, at skolerne holder motionsløb. På Åvangsskolen tegner det sig til at blive en beskidt omgang, når der skydes gang i en sjov og udfordrende oplevelse, hvor eleverne får prøvet grænser af  – og hele skolen får én fælles oplevelse – og der er garanti for mudder og grin i en stor pærevælling.

Åvangsskolen – eleverne bliver “dirty”

 

Dagen på Åvangsskolen starter med en fælles opvarmning styret af skolens dygtige 9. klasser, hvorefter eleverne sendes ud på ruten i små hold, hvor DGI har været tovholder for at lave en super flot og velorganiseret rute.

Masser af frisk luft
”Motionsdagen handler selvfølgelig om, at eleverne får rørt sig, samtidig med at de får en masse frisk luft”, siger afdelingsleder Christian Faurholdt Jeppesen. ”Med Dirt-arrangementet får eleverne desuden mulighed for at prøve sig selv af og måske overskride en grænse eller to. Vi forventer, at alle igen får en rigtig sjov dag med både klassekammerater og børn fra skolens andre klasser – for fællesskabet er også denne dag i højsædet.”

Vigtigt for bøn og unge
Fra skolens samarbejdspartner, DGI Bornholm, lyder det samstemmende: ”Vi i DGI syntes, at det er vigtigt at børn og unge får nogle spændende sjove oplevelser med sig, samtidig med de udfordres”, siger idrætskonsulent Laura Hulgaard: ”Børn og unge skal have lov til at mærke deres krop og dens muligheder, såvel som begrænsninger. Det lærer børnene at stå på egne ben, og de indser deres eget potentiale. Motionsdagen er designet med det formål, at alle elever får en på opleveren, samtidig med de får brugt kroppen. Og det skal naturligvis ske i trygge rammer, sammen med gode kammerater og engagerede voksne.”

Arrangementet forgår fredag 13. oktober ved Kaolinsøen ved Torneværksvej fra kl. kl. 10.

Seneste artikler

Fik du læst?