Nederlag til Rønne IK på 3-0

Rønne tabte 3-0 til et middelmådigt hold fra FC Udfordringen, og det begynder at se rigtig sort ud for mandskabets chancer i Københavnsserien

Rønne IK i et af holdets få scoringsforsøg i udekampen mod F.C. Udfordringen. (Foto: Finn Edvard)

Knapt havde dommeren fløjtet af for divisionskampen mellem Boldklubben Frem og Thisted, før Rønne IK tørnede ud mod FC Udfordringen på banerne lige bag stadion i Valby.

Og tilskuertallet var ikke helt det samme som ved den forgående divisionskamp, men et halvt hundrede mennesker var der da dukket op til kampen i Københavnsserien. Og lad det være sagt straks: Det var ikke Rønne IK’s dag i Valby. Selv ikke mod et middelmådigt hold fra FC Udfordringen kunne bornholmerne stille meget op, og der var flere fejlafleveringer end de, der ramte rigtigt i første halvleg. Ingen reelle målchance til Rønne, og helt ærligt: Spillet var godt nok ikke til Københavnsserien…

Det lykkedes dog at holde målet rent indtil kort før halvleg, hvor et flot langskud bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Andet halvleg bragte ikke Rønne nærmere sejren, tværtimod scorede hjemmeholdet to gange og vandt kampen 3-0.

Nu spiller Rønne hjemme næste gang mod Dragør. Det sker lørdag 24. oktober kl. 15.30. Her kan Rønne risikere en ordentlig øretæve mig et af rækkens bedste mandskaber. Foreløbig er det blot blevet til fire points, mens gæsterne har 22, så der skal et lille mirakel til, hvis det skal blive til points på lørdag. Men alt kan ske i fodbold…

Københavnsserien føres af B.1903 og Dragør, imens HB og Rønne IK har de sidste pladser.

NB Bornholm fik uafgjort

Hjemme på Nexø Stadion havde NB Bornholm besøg af Kastrup, og her blev det til det ene point i 2-2 kampen. Det betyder, at NB Bornholm ligger på en lun sjetteplads med 15 points. Nexø-mandskabet skal spille næste kamp på lørdag 24. oktober på udebane i Fælledparken i København mod Skjold – Danmarks største fodboldklub målt på medlemmer.