NaturBornholm slår dørene op

NaturBornholm i Aakirkeby tager hul på den nye sæson med rengjort akvarium og nyvaskede el-biler.  

Masser af oplevelser i NaturBornholm – lær mere om dyrene.

 

Akvariet er rengjort og der er kommet friske torsk. Dinosaurerne støvet af, elbilerne er vaskede og banen nymalet. I det hele taget er der gjort klar til sæsonstart og hos NaturBornholm glæder de sig  til at tage imod gæsterne, og give dem en god oplevelse. For nu er NaturBornholm i Aakirkeby åbent og klar til den nye sæson.

 Sjov i påsken
Og for at gøre påsken lidt sjovere, er der foruden de kendte oplevelser og aktiviteter, planlagt lidt ekstra aktiviteter. Det er der hver dag indtil 2. påskedag.

Kom tæt på kyllingerne: Fugle er nogle meget spændende dyr, og her nu du møde flere  af slagsen. Kyllingerne kan ses hele dagen, og kl. 11.30, 13.30 og 15.30 tager naturvejlederen kyllingerne op fra kyllingegården.  “Ægesperterne” skal gætte, hvilke dyr, der har lagt de mange æg, der udstilles. Foregår hele dagen. 

Og fra kl. 11 til 15 er der mulighed for at bygge sin egen kylling ud af kogler, fjer, genbrugsmateriale og piberensere  – eller hvad med et besøg på tegneværkstedet? Med farver kan børnene farvelægge kyllinger, eller selv tegne en hel kylling. Det foregår hele dagen.  Og så kan man spille æggepetanque –  det traditionsrige spil, hvor der kastes med sten efter rå æg. Det starter kl. 15. 

 Endelig bydes på en udstilling, tilrettelagt af Bornholms Regionskommune: Vores Energiø. Den kan opleves på NaturBornholm frem til fredag 14. april. 

 Hvad er NaturBornholm?
“Hos NaturBornholm kombinerer vi viden og leg, så man kan blive klogere på den bornholmske natur og geologi.  Alle kan være med, når det ikke kun handler om at bruge hovedet, men også fingrene,” siger direktør Kim Koch-Hansen, der glæder sig til den nye sæson.

NaturBornholm har åbent fra 1. april til 31. oktober, mandag – søndag kl. 10 til 17. 

 

Fik du læst?