Iris Gold gav forrygende koncert

Engelskfødte og danske Iris Gold gav et udsolgt Rasch Pakhuz i Rønne et forrygende show og særdeles fængende koncert

Iris Gold på senen i Rønne. (Foto: Scarlet Daniel)

 

Af Torben Severinsen

Aftenens show i Raschs Pakhuz blev indledt med, at solisten ankom på scenen på en gylden cykel. Hvad ellers, når men hedder Iris Gold?

Med på scenen var et velspillende band, og så var der ellers lagt op tilbyde show og musik i Rønne.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der var forrygende show I Rasch’s Pakhuz. (Foto: Scarlet Daniel)

 

Iris Gold er født i London, er halvt jamaicaner, men opvokset i København på Christiania. Hendes lyd kan beskrives som en blanding af old-school hiphop, flower power og pop. På Christiania havde hun masser af mødre, og det inspirerede hende til sangen Mama Was a Hippie
 
Varmet op for stjerner
Blandt de mange numre der blev fremført i det totalt udsolgte Rasch Pakhuz kan nævnes “Lover Of My Own.” Sangen og hendes kommende album er lavet sammen med Dave Stewart, som var den ene halvdel af   80’ernes succesfulde poprockduo Eurythmics hvor den anden halvdel var Annie Lennox. 
Derudover tophits som “Dance”, “All I Really Know”, “Woman”, og “Talk All Night”. Der blev også plads til Iris Gold’s version af Lennart Ginman og Steen Jørgensens “Den Eneste Du Elsker”, som Gold fremførte i tv-programmet “Toppen af Poppen” i efteråret 2022.
(Artiklen fortsættes under billedet)
Rebecca Norreen – talentfuld sanger
 
Iris Gold har varmet op for kæmpe stjerner som BLUR, Robbie Williams og Taylor Swift. Hun har spillet anmelderroste koncerter på SPOT-Festival og Roskilde Festival og turneret i  det meste af Europa. Lørdag aften var det et begejstret bornholmsk publikum, der fik en på opleveren udover det sædvanlige af Iris Gold, der således skød koncertåret 2023 i gang på fornemmeste vis.
 
Inden koncerten med Iris Gold, var det talentfulde bornholmske Rebecca Norreen, der på bedste vis fik lov til at varme publikum op. 
 

Seneste artikler

Fik du læst?