Inhouse i Nexø leverer bedste resultat nogensinde

ERHVERV: Når bornholmerne handler lokalt, sikres morgendagens butikker og et levende bymiljø i Nexø.

Inhouse – godt resultat. (Foto: Martin Thaulow)

Møbelhuset Inhouse Bornholm i Nexø, som også huser Kop & Kande samt Inhouse gardiner, har for alvor fundet opskriften til en sundere økonomi.

De seneste tre år er resultaterne blev bedre år for år, og sidste år leverede Inhouse Bornholm sit første overskud. I 2021 leverer Inhouse Bornholm endnu et rekordresultat på 1.975.779 kr. efter skat, hvilket er 940.546 kr. bedre end i 2020.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Michael Mortensen, Inhouse Bornholm. (Foto: Torben Ager)

 

”Når resultatet forbedres på den måde, er der flere ting, som spiller ind”, fortæller direktør Michael Mortensen. ”Corona-pandemiens restriktioner medførte desværre, at vi måtte lukke butikken i en periode. Samtidig har det faktum, at flere har tilbragt mere tid hjemme, fået dem til at se behovet for at få skiftet ud i møbler og interiør. Og vi forbrugere har heller ikke kunnet bruge de samme penge på rejser og fornøjelser, så der har været flere penge til boligen. Endelig oplever jeg, at flere bornholmere er blevet mere opmærksomme på at handle lokalt, og især den øgede opmærksomhed omkring handelslivet i Nexø, har også spillet ind”, fortsætter Michael Mortensen.

Kæmpe indsats

”Medarbejderne har gjort en kæmpe indsats de seneste år, og har fingeren på pulsen i forhold til, hvad vores kunder efterspørger. Derfor har vi løbende tilpasset vores sortiment, så vi fortsat kan inspirere flere handlende. Vi vil gerne være kendt for høj service, og at vi lytter til vores kunders ønsker,” tilføjer han.

Første del af 2022 har været præget af politisk og økonomisk uro i verden, og det har også påvirket Inhouse Bornholm i form af længere leveringstider. Desuden forventes de stigende energi- og fødevarepriser at påvirke hele detailsektoren herunder møbler, isenkram og gardiner. Ledelsen bag Inhouse Bornholm ser alligevel positivt på resultatet for det kommende år.

Inhouse Bornholm er en del af Ocean Prawns A/S, og dermed en lokal virksomhed, som beskæftiger 16 ansatte.

Fik du læst?