850 løbere deltager i årets Bornholm Höst-Open

I weekenden fredag 28. til søndag 30. oktober afvikler Viking Atletik i samarbejde med PI København Orienteringsløbet Bornholm Höst-Open.

Hele 850 deltagere er meldt til årets Höst-Open, der løbes i den kommende weekend.

 

Det et et traditionsrigt og 30 år gammelt orienteringsløb, der finder sted på Bornholm i den kommende weekend.

Fredag eftermiddag sørger PI København traditionen tro for en bysprint i Nexø. Lørdag fra kl. 11.30 afvikles første etape i de kommunale plantager ved Varperne, og søndag morgen kl. 9 afvikles anden etape i området ved Rutsker Højlyng og Rutsker Plantage.

Der er tilmeldt ca 850 løbere  – halvdelen er danske, den anden halvdel er svenske. Som altid er Bornholm Höst-Open i høj grad et familieløb,
hvor deltagerne spænder i alder fra under 10 til over 85 år!

Sidste weekend i oktober

Bornholm Höst-Open er et orienteringsløbsstævne der hvert år løbes på Bornholm den sidste weekend i oktober. Det arrangeres af de Bornholmske orienteringsløbere (organiseret i Viking Atletik) for blandt andet, at vise den fantastiske natur frem for orienteringsløbere fra både ind- og udland. Overskudet fra arrangementet går til at drive orienteringssporten på Bornholm.

Løbet bliver afviklet forskellige steder på øen fra år til år. På den måde får løberne – for der er mange gengangere – med tiden set store dele af øen. I 2021 var løberne først på Christiansø og i Gudhjem, dernæst på Hammeren og til sidst i Almindingen.

 

Seneste artikler

Fik du læst?