Lokale talenter på scenen

Petra og Nanna alias Soul Pieces. (Foto: Stefan  Sode)

 

Af Cecilie Jørgensen

Petra og Nanna optrådte som Soul Pieces i aftes i Raschs Pakhuz i Rønne, og deres ønske om at dele deres sjæl med publikum, at give deres hjerters budskab videre må i den grad siges at være en succes. Deres hjemmeskrevne popsange handlede om at følge ens egne drømme, og dele ud af vores erfaringer fra livets udfordringer

Andre lokale talenter deltog i denne Audition Day, hvor de unge indtog scenen for et energisk publikum og et panel bestående af professionelle indenfor branchen, som efterfølgende sparrede med de unge artister for at højne deres talenter.

Blid englesang
Hiphop-rapperen Karl er en dedikeret musikskaber, som er kendt indenfor Musikhuzet, da han tidligere har varmet op til koncerter i Raschs Pakhuz. Hans musik blandede forskellige genrer, og der var musik til at danse til, men også musik som folk kunne relatere til.

Mondago er som en definition på “altomspændende” –  lige fra blid englesang til strube-hæse skrig. Kristoffer og Rene formåede at blande ingredienser fra Depeche Mode, Duran Duran, Peter Gabriel, og Kate Bush, og skabe en fantastisk, musikalsk cocktail af elektronisk mørkepop.

Seneste artikler

Fik du læst?