Ups! Lille vægtstigning: Flemming var sulten…

Uge 6 på slankeholdet: Nu gik det lige så godt, men minsandten om ikke Flemming har taget lidt på igen. Men samlet har han tabt sig over seks kilo…

Joh, det er hårdt at følge “Slanke-Sheriffen” fra Snogebæk – men det er også sjovt at være med. Flemming Falk Hansen fra Tejn klør på med lange gåture, nul slik, nul snack og nul fadbamser. (Foto: Torben Ager)

 

Uha, det var en stor skuffelse, da 54-årige Flemming Falk Hansen steg på vægten i aftes: Nålen sprang op på 92, 8 kilo og det er en stigning fra sidste uge på 1,1 kg.

Øv, øv og tre gange øv.

Den 54-årige mediemand og iværksætter fra Tejn kan dog glæde sig over, at det samlet i løbet af de seks uger, han nu har fulgt programmet fra “Slanke-Sheriffen fra Snogebæk” alias Ole Nisbeth, har tabt sig mere end seks kilo. Og det er nøjagtigt, hvad der var planlagt.

Mødes her onsdag

Motions- og slankeholdet mødes her onsdag aften på Campus i Rønne, og så står det på boksetræning, boldspil, løb på trapper og andre former for motion.

Den ugentlige fællestrænings suppleres daglig med at gå mindst 12.000 skridt, og så skal man spise fornuftigt i de otte uger, som forløbet varer.

Det vil bl.a. sige nul slik og søde sager, ingen snacks og chips – og ingen alkohol.

Og Flemming kan godt lide et godt måltid mad og en kold fadøl, men det er lykkedes ham at holde sig fra de fedende sager.

Resultatet er et samlet vægttab på over seks kilo. Men i går var vægten altså steget en smule fra sidste uge, så kampvægten nu er på 92,8 kilo mod de 97,4 han vejede, da han begyndte på holdet.

Godt tilfreds

“Samlet set er jeg vældig godt tilfreds”, fortæller Flemming efter han lige er kommet hjem fra en længere spadseretur rundt om Hammersø ved Sandvig.

“Men jeg var lidt skuffet over, at vægten var steget lidt i denne uge. Måske jeg spiste lidt for meget i efterårsferien,” siger han eftertænksomt.

“Hvorfor gjorde du det…?”

“Ja, hvorfor tror du – jeg var sulten!”

ærlig er den raske og rørige mand, der klør på i de sidste to uger med yderligere vægttab i vente.

Man kan læse meget mere om “Slanke-Sheriffen” på Facebook.

Læs hvordan det går med Flemmings træning igen på næste torsdag.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »

Dukketeater i Svanekegaarden

VINTERFERIE: Teatergruppen “Dansk Rakkerpak” viser dukketeater i Svanekegaarden  – forestillinger fredag og lørdag   Teatergruppen Teater FasterCool, også kendt som Dansk Rakkerpak,  gæster Svanekegaarden i

Læs mere »