MAD OG DRIKKE: Og der er en særlig grund til at restauratør Jon Andersen fejrer Restaurant 3760’s jubilæum med netop plankebøf…

For alle elskere af dejligt, saftigt og mørt kød er der et skønt tilbud fra restauratør Jon Andersen i Gudhjem.
Hans populære Restaurant 3760 kan fejre 10 års jubilæum i år, og det fejrer restauratøren med et såkaldt ”Jubilæums Ja Tak-tilbud” i form af en lækker plankebøf, serveret i en krans af hjemmelavet kartoffelmos tilberedt med smør og med et strejf af rodfrugter, tomat, kryddersmør, brøndkarse samt en sprød Cesar Salad.
(Artiklen fortsættes under billedet)

Velbekomme, hele herligheden fås for kr. 175,- Og det er en helt særligl jubilæumspris for denne velsmagende ret, det til hverdag koster kr. 275,- ikke mindst på grund af det supermøre Black Angus oksekød fra Uruguay. Tilbuddet gælder i hele april og maj.
Planker fra Hotel Fredensborg
En herlig spise for alle, der elsker et førsteklasses stykke kød – og så er der også en jubilæumshistorie bag de egetræsplanker, som retten serveres på:
”De kommer såmænd fra Hotel Fredensborg, hvor jeg i sin tid stod i lære, forklarer Jon Andersen. Det var i øvrigt plankebøf, der var en af mine første specialiteter, derfor synes jeg, at det skal være plankebøf, der er jubilæums-tilbuddet.”
Restaurant 3760 åbner torsdag 6. april. Åbningstiderne i april og maj er onsdag til søndag fra kl. 17.30 til 21.30.