10 års jubilæum i Gudhjem fejres med den lækreste plankebøf

MAD OG DRIKKE: Og der er en særlig grund til at restauratør Jon Andersen fejrer Restaurant 3760’s jubilæum med netop plankebøf…

Restauratør Jon Andersen – fejrer jubilæum med et godt tilbud på lækker plankebøf med hjemmelavet kartoffelmos. (Foto: Torben Ager)

 

For alle elskere af dejligt, saftigt og mørt kød er der et skønt tilbud fra restauratør Jon Andersen i Gudhjem.

Hans populære Restaurant 3760 kan fejre 10 års jubilæum i år, og det fejrer restauratøren med et såkaldt ”Jubilæums Ja Tak-tilbud” i form af en lækker plankebøf, serveret i en krans af hjemmelavet kartoffelmos tilberedt med smør og med et strejf af rodfrugter, tomat, kryddersmør, brøndkarse samt en sprød Cesar Salad.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Restaurant 3760 – populært spisested i Gudhjem fejrer 10 års jubilæum.

 

Velbekomme, hele herligheden fås for kr. 175,- Og det er en helt særligl jubilæumspris for denne velsmagende ret, det til hverdag koster kr. 275,- ikke mindst på grund af det supermøre Black Angus oksekød fra Uruguay. Tilbuddet gælder i hele april og maj.

Planker fra Hotel Fredensborg

En herlig spise for alle, der elsker et førsteklasses stykke kød – og så er der også en jubilæumshistorie bag de egetræsplanker, som retten serveres på:

”De kommer såmænd fra Hotel Fredensborg, hvor jeg i sin tid stod i lære, forklarer Jon Andersen. Det var i øvrigt plankebøf, der var en af mine første specialiteter, derfor synes jeg, at det skal være plankebøf, der er jubilæums-tilbuddet.”

Restaurant 3760 åbner torsdag 6. april. Åbningstiderne i april og maj er onsdag til søndag fra kl. 17.30 til 21.30.

Seneste artikler

Fik du læst?