MAD OG DRIKKE: Og der er en særlig grund til at restauratør Jon Andersen fejrer Restaurant 3760’s jubilæum med netop plankebøf…
![](https://bornholmnyt.dk/wp-content/uploads/2022/05/3760-Fotograf-Torben-Ager-TKA_7157.jpg)
For alle elskere af dejligt, saftigt og mørt kød er der et skønt tilbud fra restauratør Jon Andersen i Gudhjem.
Hans populære Restaurant 3760 kan fejre 10 års jubilæum i år, og det fejrer restauratøren med et såkaldt ”Jubilæums Ja Tak-tilbud” i form af en lækker plankebøf, serveret i en krans af hjemmelavet kartoffelmos tilberedt med smør og med et strejf af rodfrugter, tomat, kryddersmør, brøndkarse samt en sprød Cesar Salad.
(Artiklen fortsættes under billedet)
![](https://bornholmnyt.dk/wp-content/uploads/2021/06/restaurant3760_20.jpg)
Velbekomme, hele herligheden fås for kr. 175,- Og det er en helt særligl jubilæumspris for denne velsmagende ret, det til hverdag koster kr. 275,- ikke mindst på grund af det supermøre Black Angus oksekød fra Uruguay. Tilbuddet gælder i hele april og maj.
Planker fra Hotel Fredensborg
En herlig spise for alle, der elsker et førsteklasses stykke kød – og så er der også en jubilæumshistorie bag de egetræsplanker, som retten serveres på:
”De kommer såmænd fra Hotel Fredensborg, hvor jeg i sin tid stod i lære, forklarer Jon Andersen. Det var i øvrigt plankebøf, der var en af mine første specialiteter, derfor synes jeg, at det skal være plankebøf, der er jubilæums-tilbuddet.”
Restaurant 3760 åbner torsdag 6. april. Åbningstiderne i april og maj er onsdag til søndag fra kl. 17.30 til 21.30.