MUSIK: Festivalen er reelt udsolgt, men den sidste uge er festivalen blevet overdynget med forespørgsler om ekstra billetter og folk har ville på venteliste. Dette kombineret med festivalens nye indretning, har gjort at Wonder i dag sætter ekstra endagsbilletter til salg for alle dage samt ekstra børne- og pensionistbilletter, men i et begrænset omfang
.
“Den store efterspørgsel vi har oplevet efter vi fik udsolgt, har betydet at vi har overvejet om vi kunne gøre noget for de folk som ønsker at deltage. Da vi i år har indrettet pladsen helt anderledes, har festivalen vurderet at vi kan sætte flere endagsbilletter til salg, i begrænset omfang,” siger Daniel Mühlendorph fra Wonder og fortsætter:
“For når publikum ankommer til Slotslyngen i år, vil indretningen af pladsen være helt anderledes. I stedet for festivalens tidligere tre scener, vil man i år blive mødt at to store scener med større publikumsareal foran begge scener. Scene to er flyttet ud i bunden af Møllebakken, ligesom at foodcourt er flyttet op i toppen, sådan at den ligge midt imellem de to scener.”
Flere siddepladser har også været et stort ønske fra publikum, og her har festivalen øget kapaciteten til næsten det dobbelt antal. På musikpladsen er etableret et helt nye område med masser af siddepladser, barer og musik, ligesom at man nu kan købe et mindre udvalg af hurtig mad her.
“Vi er meget opmærksomme på at alle vores gæster får den bedst festival- og musikoplevelse, derfor har vi indrettet pladsen anderledes, for at få bedre plads. Derfor har vi vurderet at vi godt vil kunne lukket et begrænset antal ekstra gæster ind hver dag, uden nogen kommer til at mærke den store forskel,” siger Daniel Mühlendorph
Flere madboder og barer
Wonders gæster vil også opleve at der kommer til at være et større og bedre udvalg af madboder med varierende sortiment, ligesom at der vil være flere barer at besøge.
Tejn Idrætsforeningen som de sidste mange år har drevet festivalens egen restaurant, har også udvidet med en frokostrestaurant, hvor man nu kan købe højt belagt smørrebrød til en skarp pris. Det er igen Benjamin Wang Hansen som er chefkok og står i spidsen for både aften og frokostserveringen.
“På madområdet har vi valgt at udvide antallet af boder og sikrer et endnu bredere udvalg af mad. Vi har også prioriteret muligheden for at få noget hurtigt at spise på musikpladsen. Vi håber at den nye indretning vil falde i publikumssmag, selvom de skal gå lige længere mellem scenerne,”siger Daniel Mühlendorph.
Wonder mangler frivillige
Festivalen mangler stadig hænder for at gå det hele til at gå op. Det er især de sene vagter som mangler at blive besat.
“Det er altid en udfordring at få de sidste vagter til at gå op, men vi håber at der stadig er nogle derude som har lyst til at komme op og hjælpe os,” siger frivillig ansvarlig Bjørn Madsen.
Tilmelding som frivillig foregår via festivalens hjemmeside.