Vrede mod politiet kunne ikke betale sig

En 46-årig mand fra Allinge blev fredag kl. 21.26 sigtet for spirituskørsel. En opmærksom borger havde set en tilsyneladende beruset mand sætte sig ind i en bil og køre ud af Aakirkeby mod syd. Patruljen fandt ham på Grammegårdsvej og han blev indbragt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve. Det var han bestemt ikke tilfreds med og fremsatte trusler mod patruljen. Det blev han så også sigtet for.

Kort efter midnat natten til mandag forsøgte en patrulje at standse en 32-årig mand, da han kørte knallert på fortov og i gågaden i Rønne. Han nægtede dog at standse, selvom der blev brugt udrykningssignaler, og det var der nok en grund til. Han blev nemlig konstateret påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer, da han blev standset i Nørregade. Patruljen blev verbalt overfuset, og en betjent blev slået i brystet med en knytnæve. Manden blev anholdt og måtte overnatte i detentionen.

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »