Vold, graffiti og høj musik

Politiet har gerne ekstra travlt i weekenden: Således også i denne, hvor en række spisoder holdt politiets patruljer beskæftigede:

En 20-årig mand fra Fyn blev lørdag kl. 03.50 slået i hovedet med en ølflaske ved krydset Store Tovegade og Laksetorvet. En patrulje på stedet kørte forurettede til hospitalet til kontrol. Bornholms Politi efterforsker sagen, hvorfor der på nuværende tidspunkt ikke er yderligere.

En borger ringede lørdag sen aften, da der var en del larm fra skolegården på Merkurvej i Rønne. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf 20 unge mennesker, der spillede høj musik. Ejeren af musikanlægget blev bedt om at dæmpe musikken, hvilket vedkommende efterkom.

Natten til søndag ringede en borger og oplyste, at der var høj musik fra en bolig på Ellegade i Snogebæk. Vagthavende tog telefonisk kontakt til beboren på adressen, som blev bedt om at skrue ned for musikken. Dette var beboeren indforstået med og ville skrue ned for musikken.

Søndag aften modtog vi en henvendelse fra en borger, der havde observeret to drenge i færd med at lave graffiti på en adresse i Rønne. Drengene på henholdsvis 9 og 10 år blev af patruljen kørt hjem til deres forældre.

Seneste artikler

Fik du læst?