Vind billetter til Thomas Helmig Jam

LYNKONKURRENCE: Fem heldige læsere kan hvert vinde to billetter til aftenens show i Smedjen på havnen i Tejn med Thomas Helmig Jam

Thomas Helmig Jam med Michael Trier.

 

Så er det med at være hurtig på tasterne, hvis man vil være med i konkurrencen om 5 x 2 billetter til fredag aftens herlige koncert med Thomas Helmig Jam i selskab med Michael Trier – et forrygende godt band, der kan holde hele den store festsal i Smedjen i ånde og rigtig få gang i sagerne.

Kom med på en tur ned ad ‘Nørrebrogade’ og ad memory lane med sange som ’Stupid Man’, ’Den, jeg elsker’ og ’Det er mig, der står herude og banker på’.

De fire musikere er alle fascinerede af Thomas Helmig, og de lægger sig tæt op af deres idol både i sang og i sceneshowet.

Spændende arrangementer
Smedjen er det forholdsvis nye og fantastiske samlingssted på Bornholm – placeret som navnet antyder i en gammel smedje på Havnen – og har allerede holdt en mængde spændende arrangementer, koncerter, quizzer – og meget mere, som Bornholmnyt.dk vil fortælle meget mere om i løbet af den forestående sommer.

Streetfood og barista-kaffe
Smedjen er iøvrigt også blevet kendt for stedets gode mad – og for det helt rigtige sted at hygge sig en solrig eftermiddag, hvor der er drinks, snacks, mad og meget mere. Smedjen åbnede sine døre i 2022 – og siden har der været fart på stedet med lokalt kunsthåndværk, café, street food, barista-kaffe, “Bisseline Bar” og meget, meget andet.

Nu kan fem heldige læsere vinde hver to billetter til koncerten i aften fredag 5. juli kl. 19:

Svar på følgende spørgsmål:

Hvornår åbnede spille- og madstedet Smedjen på havnen i Tejn?

2021?
2022?
2023?

Send det rigtige svar og dit navn, by og telefonnummer til finn@bornholmnyt.dk senest i dag torsdag kl 16. De fem heldige vindere modtager herefter deres elektroniske billetter på mail.

OBS!! Husk alle disse oplysninger og send svaret PÅ MAIL, og ikke i tråden, hvis du vil deltage i konkurrencen.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?