Vind billetter til Folkeklubben

KONKURRENCE: Fem heldige læsere kan vinde billetter til koncerten med Folkeklubben i Musikhuzet i Rønne lørdag 9. december 

Vind billetter til koncerten med Folkeklubben

 

Det er gået stærkt for den danske gruppe Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom bl.a. med hits som “Fedterøv” og albummet “Sort Tulipan”.

Nu kan gruppen opleves i Musikhuzet i Rønne lørdag 9. december kl. 20. Og i samarbejde med Musikhuzet sætter Bornholmnyt.dk nu fem billetter på højkant til fem heldige læsere.

Så hvis du vil opleve denne danske succesgruppe på fribillet, så gælder det om at deltage i konkurrencen her,

Nummer et på hitlisten
Seneste udspil fra Folkegruppen “Børn af den tabte tid” strøg direkte ind som nummer et på albumhitlisten og sendte klubben forbi en udsolgt KB-hal  og store koncerter på plænerne i Tivoli i København og Friheden i Århus.

Bandet har brugte sidste vinter  i pladestudiet og rammer således landets spillesteder til efteråret med et spritnyt album i ryggen. 11 nye sange. Første udspil fra det nye album forventes at falde i starten af marts, og hele albummet forventes på gaden slut april.

Vi glæder os
”Vi glæder os til at spille den nye plade, hits og sange fra bagkataloget. Det var sjovt at spille i en arena som KB-Hallen, men nu glæder vi os til at genbesøge de byer og spillesteder som har givet os så store oplevelser og gjort Folkeklubben til det, vi er i dag – et orkester i bevægelse,” lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.  

SPØRGSMÅL:
Hvad hedder Folkeklubbens nyeste album? 

Besvar spørgsmålet og send svar samt navn, telefonnummer og by til red@bornholmnyt.dk senest fredag 8. december kl. 12. 

Vinderne modtager 1 stk. fribillet og får direkte svar.

Held og lykke til alle deltagere.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »