Velsmagende madoplevelser i efterårsferien

Klima og bæredygtighed bliver puttet i gryderne, rørt rundt, og smagt på, når der inviteres til mad-komsammen på Gaarden i Melsted og Det Levende Køkken i Østermarie.

Spændende mad-arrangement på Gaarden i Melsted i efterårsferien.

 

Torsdag 21. oktober kl. 17 begynder kamp mod madspild på Gaarden i Melsted. To hold battler mod hinanden om at lave en smagfuld menu med mindst muligt madspild. Gæsterne får gode tips om mad uden spild undervejs, og to erfarne dommere giver point for bæredygtighed, smag og stil. Aftenen slutter med langbord og et lokalt måltid med drikke til alle. Er der mad til overs, kommer den med hjem i doggy-bags.

Maria fra Provianten i Gudhjem, og Paulie fra Holmer i Nexø leder hvert sit hold, som består af markante fødevareproducenter og talentfulde kokkeelever.

Fredag 22. oktober kl. 15 får hele familien mulighed for at lave bæredygtig mad i Det Levende Køkken i Østermarie.

“Madskolemadammen” Sussie Holmtoft byder indenfor og deler sine vegetariske fif og yndlingsdeller, når børnefamilier laver et lækkert og vegetarisk festmåltid af danske og bornholmske bælgfrugter. Undervejs vil Sussie Holmtoft, Susanne Carlsen og Christian Møller Holm guide gæsterne igennem bælgfrugternes kringelkrogede univers, som både omfatter dyrkning på markerne, smagsprøver og bæredygtighed. Mere på gaarden.dk.

 

Seneste artikler

Fik du læst?