Velkommen til det daglige folkemøde

 

Så blev det fredag – igen. Tid til weekend, tid til at indhente alt dét, man ikke nåede i ugens løb. For mit vedkommende gælder det en truende vasketøjskurv samt en køkkenskuffe, der skal ordnes – og nogle andre småting, der formentlig ikke har Deres interesse.

Så hurtigt videre: Bornholmnyt.dk får flere og flere læsere. Det glæder naturligvis det lille team bag “avisen”, og ja – det er et lille team, der står bag. Vi har ikke samme resurser som flere af de andre medier på Bornholm. Men vi er så heldige, at vi har nogle gæsteskribenter, der, synes jeg, fortæller spændende om løst og fast i hverdagen i – ja, forskellige steder, nu eller tidligere. Dine bidrag er også meget velkomne. Skriv til os eller send dine billeder, hvis du vil have dem delt blandt mange. Og emnerne kan være mange.

For det er sagt mange gange, men gentages gerne: Bornholmnyt.dk skriver – som alle andre medier – også om begivenheder “ovre” – som kan formodes at have bornholmernes interesse. Ligesom Bornholmnyt.dk også læses af mange, der ikke bor på øen  –  som vi lejlighedsvis tillader os at kalde den. Som de fleste andre, i øvrigt…

Mediet er for alle, der holder af Bornholm – og det behøver man jo ikke være indfødt for at gøre. Der er f. eks. også danske, der kan lide Paris, Lissabon eller London – uden at bo der eller være vokset op i disse byer.

Og så har vi jo vores Facebookgruppe af samme navn, Bornholmnyt.dk.

Den har udviklet sig til noget, der begynder at ligne øens største debatforum med dens knap 6.000 medlemmer. Debatten foregår livligt på tråden, og jeg skulle hilse og sige, at det er meget sjældent, at kammertonen ikke holdes. Det kan ske, at der slipper et ukvemsord eller to afsted – men så skal vi nok være der og enten slette eller opfordre til en ordentlig debattone. Og vi er tilmed så heldige, at vi har nogle frivillige korrekturlæsere i gruppen, der helt af dem selv gør opmærksom på tastefejl eller mindre misforståelser i teksten, og det skal de pågældende have tak for. Man kan regne med, de er på pletten, hvis der er behov derfor, og så retter vi naturligvis, så hurtigt vi kan.

Du er også meget velkommen til at deltage i debatten. Vores Facebookgruppe har den fordel, at du kan publicere dit synspunkt her og nu – og ikke som tidligere vente en uge på, at avisen bragte det – hvis den da gjorde det.

Hos os kommer alle til orde – og nu er også kommunalbestyrelsen begyndt at benytte Bornholmnyt.dk til debatten.

Det glæder os naturligvis, at det er hos os, at debatten foregår. Vi skal forsøge at finde de rigtige emner, der har de flestes interesse, men der bliver også plads til de små begivenheder, der måske ikke interesserer så mange, men som skal nævnes alligevel. En slags folkemøde på nettet…

For alt er relativt. For nogen er det vigtigt, at en undulat er fløjet bort fra sit bur og ikke kan finde hjem. For andre at der etableres flere arbejdspladser på øen. Eller at busserne kører til tiden.

Vi vil gerne skrive om det hele.

Og så et par ord til slut:

God weekend…

 

Seneste artikler

Fik du læst?