Velkendt ansigt ny formand i Hasle IF

SPORT: Mogens Anneberg, der tidligere har været en af de energiske kræfter i Hasle IF, overtager formandsposten efter H.C. Pedersen

Mogens Anneberg – ny formand i hasle. (Foto: Torben Ager)

 

Det er et velkendt og populært ansigt, der fremover tager plads i formandsstolen i Hasle IF: Mogens Anneberg, der tidligere har beklædt en stribe frivillige poster i foreningen, tager nu over som formand efter H.C. Pedersen.

Mogens Anneberg, der til daglig er chef for Avis-biludlejningen i Rønne Lufthavn, har været både træner og holdleder, ungdomsformand og meget mere i foreningen, og det glæder ham, at han tager “overtager” en forening i fremgang. Han fortæller, at foreningen netop har modtaget 100 nye medlemmer, og søndag 16. juni kl. 14 bliver PLE Padel Arena indviet – et nyt tilbud til foreningens medlemmer.

Et godt tilbud
Hasle IF tilbyder hele 12 forskellige idrætsgrene, hvoraf både padel og fitness er inkluderet i de 900 kroner årligt, der udgør kontingentet.

I Hasle IF kan man dyrke alle foreningens idrætsgrene for de penge – et rigtigt godt tilbud, som mange altså også benytter sig af. På programmet er bl.a. fodbold, bordtennis, gymnastik, petanque, kroket, dart, familiesvømning m.m.

“Mogens erfaringer og tidligere engagement i foreningen vil uden tvivl være en stor fordel for os, og vi ser frem til hans lederskab og de positive ændringer, han vil bringe med sig,” siger Trine Leerskov, der der er kasserer i Hasle IF.

Grillen er tændt
Hun fortæller også, at man kan hilse på den nye formand søndag 16. juni, når PLE Padel Arena bliver indviet:

“Der kommer også et professionelt hold og fremviser padel, og herefter har man mulighed for selv at prøve kræfter med spillet. Intersport deltager med en bod, hvor man kan se og købe udstyr. Grillen er tændt, og vi serverer fadøl. Vi glæder os til at se rigtig mange gæster til en hyggelig dag med masser af aktivitet og samvær,” siger Trine Leerskov.

 

Fik du læst?