Vælgermøde med spidskandidater i Aakirkeby-Hallerne

FOLKETINGSVALG 22′: Danske Handicaporganisationers afdeling på Bornholm inviterer til vælgermøde  – stort set alle spidskandidater fra Bornholm har meldt sig til

Så er der vælgermøde i Aakirkeby. (Foto: Torben Ager)

 

Danske Handicaporganisationer Bornholm har arrangeret et stort vælgermøde tirsdag 25. oktober kl. 19 i Aakirkeby-Hallerne.

Og foreløbig har de fleste partiers spidskandidater på Bornholm meldt deres ankomst, herunder miljøminister Eva Wermelin fra Socialdemokratiet, Venstres Peter Juul-Jensen, Mette Sode Hansen fra Dansk Folkeparti, Vibeke Brønnum fra Danmarksdemokraterne, Laura Kofod fra Enhedslisten, de konservatives Henriette Søvind, Caroline Meyer White fra Alternativet, Stine Maureen Rosenquist fra Moderaterne, Bjarne Hartung Kirkegaard fra Kristendemokraterne, Jacob Buchwald Busk fra Nye Borgerlige og Andreas Grosbøll, SF.

Det er således kun Radikale Venstre, Liberal Alliance og Frie Grønne, der mangler at give tilsagn, men det skal jo nok komme.

Digital udvikling

Handicaporganisatiopnen følger dermed op på succesen fra kommunalvalget, hvor der blev holdt hele to velbesøgte vælgermøder.

Og der er naturligvis også handicap-interesser på spil på det kommende vælgermøder, hvor alle de tilmeldte kandidater er blevet bedt om at oplyse deres holdning f.eks. om det skal have konsekvenser for de kommuner, hvor et stort antal medborgere får medhold i ankesager?

Kim Jacobsen, DH Bornholm inviterer til vælgermøde

 

Eller komme med et bud på en løsning til de borgere, der er ved at blive hægtet af den digitale udvikling? Og endelig om deres forhold til FN’s handicapkonvention med tillægsprotokol, der skal sikre, at personer med handicap har de samme rettigheder som personer uden et handicap.

Kaffepause og spørgsmål

Men der bliver naturligvis også tid til at diskutere mange andre emner, forsikrer Danske Handicaporganisationer Bornholms formand, Kim Jacobsen.

Hver deltager i panelet får et par minutter til introduktion, og så kører debatten ellers – kun afbrudt af en kaffepause.

Der vil også blive mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne.

Seneste artikler

Fik du læst?