Sprødstegte rødspætteruller

Har du prøvet sprødstegte rødspætterruller til et glas kold hvidvin?

Sprøde rødspætteruller. (Foto: Twin-food.dk)

 

To kulinariske tvillinger, Christine og Laura, har deres egen opskrifts- og madside, twin-food.dk, der absolut kan anbefales. Herfra har vi lånt følgende opskrift:

Sprøde rødspætteruller

Smør hver filet med lidt grov sennep (alm. sennep kan også sagtens bruges), drysset med persille og herefter rullet dem sammen til en par ruller. Rullerne steges i lidt smør på panden, men de kan også sagtens bages i et fad i ovnen. Den sprøde stegeskorpe er dog mega lækker. Servér rullerne med frisk pasta, en lækker salat, kartofler eller andre bagte grøntsager

Ingredienser (2 pers.)

250 g rødspættefileter

1 tsk grov sennep pr. rulle (hvis man anvender alm. sennep, så vær’ lige opmærksom på hvor stærk den er)

Lidt hakket persille

Salt og peber

Smør til stegning

 

  1. Smør hver filet med sennep, og drys med lidt hakket persille, salt og peber
  2. Rul fileten sammen – gerne lidt stramt og hold den sammen med en tandstik, hvis ikke den kan holde selv
  3. Smelt lidt smør på en pande og steg rullerne sprøde på begge sider indtil fisken er færdigstegt (tiden afhænger lidt af rullernes tykkelse, men hold øje med farven på fisken, der bliver mere hvid)

Velbekomme!

Seneste artikler

Fik du læst?