Ugens bolig præsenteres af Nybolig Rønne

Omringet af fine, farvestrålende huse i Rønnes gamle bydel finder du dette charmerende byhus fra 1853, som tilmed er placeret i enden af rækken.

Fiskerstræde 15 , 3700 Rønne

 

Fra boligen er der smuk udsigt til Nørrekås lystbådehavn, og så kan du glæde dig til dejlige rammer om hverdagen. Hjemmet fordeler sig nemlig over halvandet plan med køkken-alrum, stue, et værelse samt et badeværelse. Hertil er der et skønt gårdhavemiljø.

Adressen i den gamle bydel er helt ideel, for her vrimler det med små hyggelige gader og stræder. Samtidig er der gåafstand til alt, du har brug for. Du kan således nemt gå til lystbådehavnen, hvilket er helt ideelt, hvis du har egen båd, eller hvis du blot ønsker at opleve det fantastiske syn over Østersøen. Næsten lige så tæt på ligger Nørrekås Strand, som med sin sandbund inviterer til mange friske sommerdukkerter. Desuden ligger Store Torv også i nærheden med både shopping, indkøb, spisesteder, kulturelle tilbud og ikke mindst livlige markedsdage.

Den dejlige atmosfære tages med ind i boligen, der prydes af tidstypiske træk som kipførte lofter, synlige bjælker og sprossevinduer. I alrummet finder du et pænt, hvidt køkken, som tilmed har gaskogeplade og plads til en vaskemaskine. For enden af køkkenet kan du fint indrette et spisemiljø, og de bløde møbler kan opstilles i den østvendte stue. Etagen fuldendes af et brusebadeværelse, mens der ovenpå er et værelse, hvorfra vuet over havet kan nydes fra kvistvinduet.

Ude venter et herligt, flisebelagt gårdhavemiljø, og som en ekstra detalje er der bygget en hævet, vestvendt terrasse med udsigt over lystbådehavnen, så aftensmaden kan indtages til synet af fantastiske solnedgange.

Skal nøglerne være dine? Kontakt os for en fremvisning.

SE MERE HER

 

Nybolig Rønne
Snellemark 41 C
3700 Rønne