Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Svanegade 15. 3730 Nexø

 

I Nexø med få minutters gang til torvet, grønne arealer og vandet ligger denne super hyggelige etplansvilla, der nu kan blive jeres. Alle kvadratmeter er utroligt godt udnyttet med tre værelser og en dejlig, lys stue med direkte forbindelse til terrassen. Herudover får I også et tilhørende skur og en garage. Huset er ideelt til såvel børnefamilien eller parret, der sætter pris på ekstra plads og et hjem uden trapper.

Boligtypen er meget eftertragtet i området, og det er ikke svært at forstå hvorfor, da I har masser at glæde jer til. I haven hersker idyllen overalt, og det er som at være i et sommerhus, når I sidder i den grønne oase. Begge terrasser er sydvendte, og den 24 kvadratmeter store træterrasse er endda overdækket. Haven er løbende forbedret, så den er let at holde og rummer desuden fristende bærbuske, kirsebrætræ og æbletræ.

Huset fik nyt tag omkring 2007, hvor man også opsatte et Modulia-køkken, lagde nye gulve og isatte nye vinduer og hoveddør, mens badeværelset er moderniseret i 2008.

De tre værelser er samlet ved en fordelingsgang med et mindre disponibelt rum til vaskefaciliteter og adgang til det flotte badeværelse med bruseniche i glasbyggesten. Opholdsafdelingen har en åben indretning, så I får et lækkert miljø, hvor det pæne, hvide køkken i landstil glider over i alrummet, der er forbundet med stuen. Her er der opstillet en stemningsskabende brændeovn, og på væggen mod syd pryder et bredt glasparti, der lader dagslyset strømme ind, mens havedøren forbinder rummet til terrassen.

I kommer til at bo på en rolig vej, men samtidig i centrum med cirka 600 meter til skole og pasningstilbud. Beliggenheden placerer jer også nær byens hyggelige havn, hvor I kan nyde den maritime stemning og udforske menukortene hos de lokale restauranter. Fritiden kan nemt fyldes med naturoplevelser og sportsaktiviteter.

Er det jeres boligdrøm? Tag første skridt – book en fremvisning

SE MERE HER

Nybolig Bornholm
Snellemark 41 C
3700 Rønne