Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Dittes Vej 1, 3730 Nexø

Velholdt villa med skøn have i Nexø

Centralt i Nexø mødes I af denne velholdte og rummelige villa, som på bedste vis forener gode kvadratmeter med en beliggenhed, der sikrer jer nærhed til alt, som I får brug for i jeres dagligdag. I gåafstand når I både indkøb, daginstitution og Paradisbakkeskolen. Endelig er det muligt at spadsere til kysten og det hyggelige havnemiljø.

Den gule murstensvilla er løbende vedligeholdt, og indenfor venter der 184 m2 fordelt over halvandet plan. I stueetagen er der et disponibelt rum, et bryggers, et toilet, et køkken-alrum, en stue og en udestue. Svane-køkkenets hvide elementer er nydeligt toppet af en mørk bordplade, der skaber et stilrent udtryk. Herude er der rum til at arrangere med en mindre spisesektion, mens den tilstødende stue ligeledes får plads til langbordet, og I kan samtidig også stille den bløde sofagruppe herinde. Fra stuen er der udgang til udestuen, hvor I kan glæde jer over et fantastisk lysindfald, så I får skønne omgivelser til at beskue arealerne udenfor. Endelig leder trappen til førstesalen, hvor reposen åbner op til tre værelser og et brusebadeværelse.

Udenfor byder den 975 m2 matrikel på en hyggelig solrig træterrasse, der omkranses af hegn. Dette er det oplagte sted at sidde og nyde de anlagte bede, buske og træer, der præger omgivelserne. Endelig er der også en garage, hvor både bilen og den overskydende opbevaring trygt kan stilles.

Lyder dette som boligen, der skal være jeres base de næste mange år? Så vent ikke med at kontakte os for en fremvisning af Dittes Vej 1.

 

KLIK HER FOR AT SE MERE

Nybolig Bornholm

Købmagergade 5
3730 Nexø