Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Nørrekåsgade 1, 3700 Rønne

 

Liebhaverejendom i første række til vandet ved Nørrekås Lystbådehavn

Man fristes næsten til at sige: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, når man ser denne liebhaverejendom, der noget så vidunderligt ligger i første række til vandet ved Nørrekås Lystbådehavn. Ejendommen med bopælspligt tilbyder et væld af muligheder med et tilhørende erhvervslokale, hvor I både kan forene karriere og privatliv, leje lokalet ud, eller inddrage arealet som en del af boligen. Velkommen til!

Ejendommen fra 1857 er flot gennemrenoveret i 2016, hvor kun murværk og træværk stod tilbage. Indenfor vil I derfor opleve et fortrinligt samspil mellem moderne komfort og hjemmets oprindelige karakteristika såsom stuklofter og fritliggende bjælker overalt.

Det er først og fremmest husets hall, der stjæler opmærksomheden. Her strækker de rå mursten med synlige bjælker sig fra gulv til loft, hvilket skaber et charmerende udtryk. Videre har I to stuer og et køkken-alrum, der adskilles af franske døre. Pejsestuen imponerer med smukke stuklofter, der er forgyldt med 24 karat bladguld, og madlavningen bliver en leg i det stilsikre HTH-køkken med hvide elementer og en induktionskogezone. Etagen rummer endvidere et toilet, et lille kontor samt en afdeling med egen indgang bestående af et stort værelse med Dinesen-gulv og et badeværelse. Ad den hånddrejede trappe ledes I til førstesalen med to værelser og et badeværelse. Endelig rummer erhvervsdelen to butikslokaler med et utal af anvendelsesmuligheder og et badeværelse.

Gårdhaven er afskærmet og fremtræder som den har gjort de sidste omkring 50 år med romantiske rosenbede, der er lige så gamle. Her får I flere hyggelige sol- og lækroge, ligesom I fra den store terrasse kan nyde havudsigten i selskab med de smukkeste solnedgange.

Beliggenheden lige ved Nørrekås´ maritime havnemiljø er i absolut topklasse. Foruden lystbådehavnen og den populære Nørrekås Strand er I tæt på alle byens faciliteter og nødvendigheder.

Ring for en fremvisning!

SE MERE HER

Nybolig Bornholm
Snellemark 41 C
3700 Rønne