Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Skelhøjvej 4, 3700 Rønne

 

Skal jeres hjem have sjæl og atmosfære? Så vil I synes godt om denne skønne ejendom, som ligger på landet omtrent mellem Nyker og Vestermarie. Villaen kan dateres helt tilbage til 1842, men har gennemgået flere større istandsættelser, så I overtager en bolig med moderne faciliteter i samspil med fritlagte bjælker og charmerende bindingsværk. Grunden breder sig med mulighed for dyrehold, og så er den parklignende have helt vidunderlig.

I har under ti minutters kørsel til Rønne by og butikslivet der. Dernæst har I cykelafstand til Bornholm Frie Idrætsskole og daginstitution i Nyker, og der går busser godt en halv kilometer fra adressen.

Villaen er løbende vedligeholdt med flere istandsættelser ude og inde, herunder flisebelægningen på begge sider af ejendommen. Den rummelige planløsning fordeler sig over 280 kvadratmeter, og både værelser og fællesrum er store og indretningsvenlige. Stueplan tæller to af værelserne, mens yderligere tre findes på den lækre førstesal med forrygende lysindfald både i gavlene og de to veluxvinduer fra omkring 2015.

Det store badeværelse har bruseniche og tilmed en dejlig sauna til vintersæsonen. I samme del af huset finder I også et bryggers med vaskesøjle, og fra entréen midtfor kan I tilgå et gæstetoilet. Resten af stueetagen optages af herlige fællesrum, som består af et dejligt køkken-alrum og den indbydende vinkelstue med integreret brændeovn fra omkring 2015 og gulv fra 2017.

Udendørs fortsætter den pragtfulde atmosfære med den fredelige have, hvor I kan forlænge sommersæsonen på den afskærmede terrasse fra omtrent 2015.

Der er bokse til heste og får i stalden samt smukke, indhegnede engarealer, hvor dyrene kan græsse, opdelt af en hyggeligt åløb.

Ser I jeres nye hjem for jer? Book en fremvisning.

KLIK HER OG SE MERE HOS MÆGLER

Nybolig Bornholm
Snellemark 41 C
3700 Rønne