Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Kuleborgvej 15, Aakirkeby

 

Søger I en velindrettet bolig med en god beliggenhed? Så bør I læse videre om denne villa centralt i Aakirkeby, der egner sig perfekt til familien, som ønsker en bekvem tilværelse nær hverdagens fornødenheder.

Ejendommen fra 1937 præsenterer sig med gul facade og rødt tag. Huset fremstår i meget flot stand og er vedligeholdt med udvendig maling samt nye vinduer flere steder i 2019. Hertil hører også to carporte, et værksted og et skur.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig via en veldisponeret planløsning over halvandet plan med en tilhørende kælder. Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede vinduer, der sikrer et skønt lysindfald, mens Morsø-brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Svane-køkkenet er udstyret med gængse hvidevarer, heriblandt induktionskogeplade og opvaskemaskine fra Siemens samt AEG-ovn i arbejdsvenlig højde. Oveni er der rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et badeværelse med badekar og gulvvarme, mens stueetagen fuldendes af et bryggers med vaskesøjle.

Førstesalen rummer et loftsrum og tre værelser, hvor den ekstra charme tilføjes i form af de skrå vægge. Her kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Afslutningsvis råder kælderen over et depotrum.

Udenfor venter en stor grund med et legestativ og en græsplæne til børnenes leg.

Tilmed er der flisebelægning rundt om store dele af huset og en skøn terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde middagen. Beliggenheden er pragtfuld med det hyggelige torv, skole, daginstitution, indkøb og bus inden for en radius af én kilometer, så det bliver ingen sag at løse dagligdagens puslespil. Tilmed er der rig mulighed for at få pulsen op i Aakirkeby-Hallerne, mens skoven sætter tempoet ned med afslappende gåture.

Kom og oplev boligen !

KLIK HER OG SE MERE HOS MÆGLER

Nybolig Bornholm
Snellemark 41 C
3700 Rønne