Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Strandmølleskoven 13, Dueodde

 

Flot feriehus på skøn naturgrund mellem Nexø Golfklub og Dueodde Strand

Der er noget ganske vidunderligt over Bornholms sydligste spids. Her finder I blandt andet kilometerlange sandstrande og et imponerende klitlandskab, og lige der på en 2500 m2 stor skøn naturgrund ligger dette fine feriehus fra 1992.

Sandet ved Dueodde bliver kaldt for verdens fineste, og via fine stier kan man lige fra grunden, hvis lysten bifalder det, gå dertil gennem skoven på få minutters gang. I kan også vælge en gåtur langs stranden mod vest til Bakkerne Havn, BakkaRøgeriet, Slusegård, Vandmøllen og Ørred anlægget. Uanset hvad I vælger er omgivelserne skønne.

Boligen præsenterer sig flot med den mørke træfacade og de hvidsprossede vinduer og fremstår yderst velholdt, hvilket ligeledes gør sig gældende indenfor. De 110 m2 er fordelt over en god planløsning og indeholder et køkken-alrum, en stue, hele fem værelser og to badeværelser. Udenfor venter jer en herlig, solrig have, og boligen er yderst velegnet til udlejning.

Feriehuset er løbende renoveret blandt andet med nye gulve på værelser i 2022, kloakrenovering i 2021 med nye sivestrenge, brønd og pumpe samt udskiftning af tagplader mod syd i 2019. Herudover kan det nævnes, at der i fritidshuset er Bornfiber internet.

I kan let finde jer til rette på den sydvendte, hævede træterrasse fra 2018 der udgør hele 74 m2. Her får I mange lækroge, hvor I kan nyde solen og udsynet til den fantastiske naturgrund, der blandt andet indeholder gyngestativ og sandkasse til de mindste. I er fuldstændig ugeneret og  placeret for enden af en blind vej, hvilket sikrer jer et helt privat uderum.

Indenfor byder boligen på et stilrent HTH-køkken fra 2007 med loft til kip i alrummet og to sydvendte karnapper, der tilfører rummet et betagende lysindfald. Tre af de i alt fem værelser har indbyggede skabe, og et af de øvrige værelser bruges imidlertid som solarie. Det ene af de to badeværelser har spabad og tilhørende sauna, hvor det andet har plads til vaskefaciliteter. Begge badeværelser byder desuden på gulvvarme.

 

SE MERE HER

Nybolig Bornholm

Snellemark 41 C
3700 Rønne