Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Kapelvej 22, 3700 Rønne

Det er umuligt at komme udenom den velkendte: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, når man ser denne fantastiske villa i første række til havet. Boligen er tegnet til arkitekten selv, så der er virkelig kælet for grundplanen, ligesom alt er isoleret og udført efter alle kunstens regler.

En skrånende grund danner rammen om det vidunderlige hjem, som udmønter sig i fire etager – plus carporten på femte niveau. Et gennemgående element for hjemmet er den forrygende panoramaudsigt, som vil betage jer fra alle beboelsesrum på nær et enkelt værelse.

Husets hjerte er stueplanet, og her venter det tiltalende køkken-alrum, hvor der er lækre rammer for madlavningen ved bordpladen i Paradisbakkegranit med integreret induktionskogezone. Alrummet er stort nok til spisebordet såvel som sofarrangementet, og så er her udgang til en skøn balkon. Dertil kommer et badeværelse og et soveværelse, mens et andet badeværelse og de to resterende værelser findes på tagetagen.

Underetagen ligger inde med den herlige dagligstue, hvor vuet og adgangen til tagterrassen endnu engang må fremhæves. Her finder I endvidere et hobbyrum og et teknikrum. Til slut mangler I at se parterre-kælderen med vaskerum, viktualierum, endnu et badeværelse samt et snedkerværksted.

Det er værd at bemærke, at alle rum på alle etager har gulvvarme, og at ejendommen er forsynet med regnvandsopsamler til genbrug af vandet i bl.a. toiletterne.

Glæd jer til at indtage udemiljøerne, som i høj grad bærer præg af udsigten, der fremtræder som et evigt foranderligt maleri med nye farver, skyformationer og lysvariationer for hver time året rundt. Med orientering mod vest er solnedgangene noget helt sublimt, ligesom skibstrafikken skaber et særligt liv.

Det er ikke kun nærheden til vandet, der gør ejendommen unik – det er i det hele taget et særsyn at finde så stor en villa så tæt på Rønnes centrum og den gamle bydel med kirken. I er samtidig nær alt til hverdagen såsom indkøb, institutioner og busforbindelser.

ELLER SE MERE HER

Nybolig Bornholm
Snellemark 41 C
3700 Rønne