Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Yderst charmerende bolig med havkig og en skøn gårdhave med flotte udhuse

I Svanekes gamle bydel kan dette enestående halve dobbelthus med havkig nu blive jeres nye hjem. Foruden den attraktive beliggenhed, kan I se frem til et velholdt hus i halvandet plan. Glæd jer også til den pragtfulde oase af en gårdhave med hele to flotte isolerede og opvarmede udhuse.

Med adresse på Lille Plads 5 får I den perfekte kombination af at bo fredeligt og centralt med alle hverdagens behov og mere til inden for rækkevidde. Her kan I nyde det hyggelige havnemiljø, mens det charmerende Svaneke Torv med gode restauranter og butikker også hurtigt nås til fods. Det samme gør sig gældende for skole, daginstitution og indkøb, ligesom stranden og skoven også ligger lige i nærheden.

Boligen fra 1854 er flot vedligeholdt og renoveret, blandt andet med vinduer fra 2016. Der er gulvvarme i stueplan, mens brændeovnen sørger for den hyggelige og behagelige atmosfære. I stueplan er køkkenet placeret midtfor de to stuer, som har et gennemstrømmende lysindfald takket være den åbne forbindelse. Der hersker en lys og indbydende atmosfære, hvor originale detaljer og moderne elementer kombineres på skøn vis. Køkken, stue og alrum er lyse og rummelige, og badeværelset, der blev renoveret i 2015, er indrettet med et væghængt toilet og en brucheniche, der afskærmes af glasbyggesten. Stueplanet fuldendes af et godt bryggers, mens førstesalen rummer kontor og et soveværelse med loft til kip og flotte synlige bjælker.

Herligheden fuldendes af den fantastiske gårdhave, hvor en del er belagt med Nexø sandsten. Her kan kig til havet nydes i fulde drag. Det ene fine udhus, som blev renoveret i 2016, rummer gode bonuskvadratmeter og er opført i samme charmerende stil som huset.

Der er tale om en helt fantastisk perle – velkommen til Lille Plads 5 !

SE MERE HER

Nybolig Bornholm

Købmagergade 5

3730 Nexø