Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Hallemarksvej 1 Nyker

 

I bornholmske natur ligger denne mulighedsrige ejendom og nyder godt af udsigten. I kan se frem til seks værelser, tiltalende opholdsmiljøer og to badeværelser foruden de rummelige udbygninger. Grunden er stor og har egen skov og sø.

I ankommer til en klassisk gårdsplads, hvor hovedhuset troner med rød facade og hvide dannebrogsvinduer. I omtrent 2011 har huset fået den store tur med skift af mange vinduer, indlagt jordvarme, isolering og fornyelse af flere gulve. Det er desuden et kendetegn for hjemmet, at der er en smuk udsigt mod alle verdenshjørner.

Gulvene i spisestuen og dagligstuen prydes af douglasgran fra Østerlars Savværk. Dagligstuen beriges ydermere af et skønt lysindfald, ligesom brændeovnen skaber en god stemning. Tilmed er der udgang til udestuen, som forlænger sommeren i begge ender. Videre skal I se køkkenet, der er rummeligt og har plads til en spisekrog, hvor I kan samles om morgenkaffen.

På førstesalen kan I via egen indgang tilgå repos, hvorfra I kan tilgå ubenyttet loftrum eller to værelser hvoraf det ene af dem har et tekøkken og det andet førstesalens fineste udsigt. Her er også et badeværelse med tilhørende sauna. God og behagelig mulighed for at have overnattende gæster.
Endvidere byder etagen på et stort lyst værelse – eller ekstra stue – med trappeopgang fra entré.

Udbygningerne omfatter alt fra garage, værksted og opmagasinering til hønsehus og tidligere stald. Kort sagt er mulighederne mange, og dette forstærkes yderligeres af den 28.103 m2 store grund. Der kan eksempelvis snildt arrangeres dyrehold i den ene længe, hvor der er højt til loft og adgang til indhegnet græsareal. Ellers kan I blot nyde idyllen, hvor I kan slentre gennem skoven og til egen sø. I får også frugttræer, vildthegn og en skøn terrasse. I sommerhalvåret kan man nyde en udsigt, hvor solen går ned i havet. Ingen generende trafik.

Området emmer af fred, ro og god stemning. Indkøb findes i Klemensker, og der er friskole samt dagtilbud i Nyker. Rønne nås på lige over ti minutter i bil.

SE MERE HER

 

Nybolig Bornholm

v/Kim Moore-Kofod

Snellemark 41C · 3700 Rønne · 3700@nybolig.dk · nybolig.dk · Tlf. 56957828