Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Rønnevej 46, Vestermarie, 3720 Aakirkeby

 

Midt i den bornholmske natur med udsigt over vidderne ligger denne ejendom ganske fredeligt placeret. Med hele fire længer kan I her se frem til masser af muligheder i de tre udbygninger, mens der i stuehuset venter dejlige opholdsmiljøer og fem værelser. Hertil kommer en hyggelig have med et væld af roser.

Det er et yndigt syn, der møder jer, når I triller ind på gårdspladsen, som omringes af de hvide bygninger med charmerende blå vinduesrammer. Herfra kan I se vindmøllen, der roterer i baggrunden og producerer strøm.

Inden døre danner den store vinkelstue blikfang med sit pæne gulv, der sammen med lysindfaldet fra de mange vinduespartier skaber en let og luftig atmosfære. Der hersker ligeledes en skøn rumfornemmelse i køkken-alrummet, hvor de hvide fronter sikrer et stilrent udtryk. Stueetagen afrundes af et værelse samt et nydeligt flisebadeværelse. Førstesalen rummer yderligere fire værelser, der dekoreres af charmerende loftsbjælker. Her finder I også et lækkert badeværelse med hjørnebadekar.

Da ejendommen tidligere har været brugt til bilværksted, er det ikke svært at forestille sig, hvor mange muligheder, der er i de gode udhusfaciliteter. I haven sørger den tætte bøgehæk for optimale læforhold, og med hyggelige kroge til enhver solretning er det bare at læne sig tilbage og nyde stilheden.

Jeres nye adresse omkranses af grønne marker, og I kan gå mange skønne ture i det flotte sceneri. I bilen kan distancen til Aakirkeby tilbagelægges på omtrent fem minutter.

Ønsker I rolige rammer om hverdagen? Så tøv ikke med at kontakte os for at bestille en fremvisning.

ELLER SE MERE HER

 

Nybolig Bornholm
Snellemark 41 C
3700 Rønne