Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Flot renoveret byhus i Rønne med havudsigt

Kig lidt nærmere på denne flot renoverede villa fra 1984 med havudsigt, hvis I drømmer om en bolig, der er lidt ud over det sædvanlige.

Her får I et fint gammelt byhus, og en topmoderne bolig med udsigt over Rønne havn.
Som noget helt særligt, har huset sin egen nedlagte bunker fra krigens tid. Der er tale om et fint gammelt byhus, som efter en gennemgribende renovering fremtræder smukt udefra og er topmoderne inde i boligen.

I træder indenfor i en hall med loftspots og franske døre, og videre ind til et stort lyst køkken-alrum med koge-ø og god plads til indretning og udgang til en dejlig vestvendt terrasse.

De mange bolig kvadratmeter omfatter også et bryggers og fordelt på stueplan og første sal er der yderligere to lækre badeværelser og tre værelser samt en skøn stue med kig over vand og Rønne havn, som bliver endnu bedre, når I træder ud på husets flotte balkon.
Heroppefra balkonen har man et fint overblik over ejendommens have med et hvidt stakit der omkranser græsplænen, og som noget helt unik, så har I jeres helt egen bunker, som byder på mange muligheder for den kreative sjæl, som alt fra et lyd og musikrum til kunstudstillinger, vinkælder eller endda en osteproduktion, kun fantasien sætter grænser. På den anden side af huset er der en lille gård med udhus.

Kom selv og se på dette unikke byhus, ring til os for en fremvisning.
SE MERE HER

 

Nybolig Bornholm
Snellemark 41 C
3700 Rønne