Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Rosengade 6, 3700 Rønne

 

Meget centralt i Rønnes bymidte ligger denne store villa, der takket være løbende vedligeholdelse præsenterer sig i flot stand. Boligens kvadratmeter fordeler sig over to etager, og I får to stuer, et rummeligt køkken, to badeværelser og tre værelser. Sidst, men ikke mindst, venter jer et nyetableret gårdhavemiljø.

Kan beliggenheden ikke blive central nok, så er I her på Rosengade 6 kommet til det rette sted. Efter få skridt når I Torvegades mange butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder, og bevæger I jer den anden vej, befinder I jer snart ved havnen. Har I børn, er der cykelafstand til skole og daginstitution. I bosætter jer endvidere på en hyggelig, brostensbelagt gade, hvor I kan forvente ro og fred.

I træder over dørtrinnet til entréen, og herfra udfolder en aflang stue sig, som i 2019 blev renoveret med blandt andet nyt gulv. I bør bemærke, hvordan ovenlysvinduerne lader dagslyset strømme ind, og da rummet er delvist opdelt, har I gode indretningsmuligheder til sofamøblerne og langbordet. Sidstnævnte placeres oplagt nærmest det velindrettede køkken, hvor elementerne er opstillet i en vinkel med en halvø og en bred skabsvæg. Der er sågar plads til endnu en spisesektion.

Etagens badeværelse med tilhørende sauna er udført med et moderne udtryk samt mulighed for at installere vaskefaciliteterne. Entréen giver adgang til gårdhaven.

Fra stuen er der adgang til 1. sal hvor loftet er ført til kip. Heroppe er der en møblerbar repos, tre værelser og et badeværelse.

Gårdhaven blev i 2020 anlagt med fliser og en terrasse i lærketræ. Under halvtaget kan grillen og havemøblerne stå i sikkerhed for vind og vejr, og I råder også over et muret skur til værkstedet samt et ventileret træskur. I har tilmed brugsret til en gænge, så I fra vejen kan komme til gårdhaven.

Velkommen til.

SE MERE HER

 

Nybolig Bornholm
Snellemark 41 C
3700 Rønne